Ο Δήμος Αμαρουσίου κοντά στους συμπολίτες μας που μας έχουν ανάγκη, διέθεσε δώρα και διατακτικές επιταγές

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Γ.Πατούλης δίνει τις διατακτικές μαζί με γλυκά σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
|download file .jpg 122Kb|


Με θερμά λόγια ευχαρίστησαν τον κ.Πατούλη οι συμπολίτες μας, για την συμπαράστασή του και για τις δράσεις κοινωνικής προσφοράς του Δήμου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 110Kb|


Για μια ακόμη χρονιά, ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται κοντά και στηρίζει στην πράξη τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τις μέρες των Χριστουγέννων.

Σήμερα, στα γραφεία των Κοινωνικών Υπηρεσιών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης & Πρόληψης του Δήμου Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης διέθεσε δώρα και διατακτικές επιταγές σε 140 συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, για την κάλυψη των Χριστουγεννιάτικων αναγκών τους σε τρόφιμα και γλυκά. Παρόντες ήταν ακόμη ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης & Πρόληψης Γ.Πουλόπουλος και η αντιπρόεδρος Κ.Ιωάννου.

Ο κ.Πατούλης αντάλλαξε ευχές με τους συμπολίτες μας, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την μεγάλη αυτή βοήθεια που τους παρέχει ο Δήμος καθ’ όλη τη χρονιά αλλά και ιδιαίτερα τις άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων. «Από την πρώτη μέρα της διοίκησής μας, είμαστε κοντά στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, και τους συμπαραστεκόμαστε όλο το χρόνο. Ειδικά τις ʼγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων, θέλουμε να τους προσφέρουμε χαρά και ελπίδα. Να ξέρουν ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους», είπε ο κ.Δήμαρχος, αναφερόμενος στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς του Δήμου Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο