Ο Δήμος Αμαρουσίου κοντά στην εθελοντική δενδροφύτευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ. Πατούλης με τον πρόεδρο της Σχολικής επιτροπής του 6ου Δημοτικού Σχολείου κ.Γ.Μέμηλα, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ.Αν.Παρτσινέβελο, τα μέλη του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου και τους μικρούς μαθητές που συμμετείχαν στην δενδοφύτευση.
|download file .jpg 136 Kb |


Δείχνοντας την περιβαλλοντική του ευαισθησία, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου μαζί με μικρούς μαθητές και δασκάλους πραγματοποίησε την Κυριακή 21 Μαρτίου, εθελοντική δενδροφύτευση και καθαρισμό στο περιβάλλοντα χώρο του σχολείο τους.

Στην δενδροφύτευση έδωσε το «παρών» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης, ενώ ο Δήμος Αμαρουσίου διέθεσε για την δενδροφύτευση 40 δενδρύλλια από την υπηρεσία καθαριότητας.

Ο κ.Πατούλης έδωσε συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γονέων και στους μαθητές που δίνουν το παράδειγμα αναλαμβάνοντας τέτοιες πρωτοβουλίες, που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση των Ενεργών πολιτών για την προστασία του Περιβάλλοντος.

Παρόντες στην περιβαλλοντική αυτή δράση ήταν επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Αν.Παρτσινέβελος, ο Πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής κ.Γ.Μέμηλας και το μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ.Λ.Λαδά.


Μετάβαση στο περιεχόμενο