Ο Δήμος Αμαρουσίου κοντά σε δράσεις ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 130KB|
 


Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου για τη στήριξη παιδιών με ψυχοκοινωνικά προβλήματα

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου, για την ενίσχυση και τη στήριξη της μη κυβερνητικής οργάνωσης Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης Παιδιών «Αθηνά», πραγματοποιήθηκε χθες 28 Δεκεμβρίου 2009 στο Μαρούσι, στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Arena Soccer Club του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδος, Σπύρου Μαραγκού.
Στο παιχνίδι παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης και οι αντιδήμαρχοι κ. κ. Σπ. Σταθούλης και Δημ. Καρλαύτης. Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και τους καλλιτέχνες που αγωνίστηκαν, δείχνοντας την ευαισθησία τους και τη στήριξή τους στο έργο της «Αθηνάς» στον τομέα της  ψυχικής Υγείας, της Κοινωνικής Ενσωμάτωσης και της αποασυλοποίησης των παιδιών και εφήβων.
Δεκάδες παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, άσσοι των γηπέδων του παρελθόντος όπως οι Βασίλης Τσιάρτας, Στράτος Αποστολάκης, Όλεγκ Προτάσοφ, Κώστας Ταράσης, Κώστας Φρατζέσκος, Στέλιος Μανωλάς, Λεωνίδας Βόκολος, αλλά και ο οικοδεσπότης Σπύρος Μαραγκός και πολλοί άλλοι, έδωσαν το παρόν, δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο και αποδεικνύοντας ότι η προσφορά των αθλητών στην κοινωνία δεν σταματά με τη λήξη της καριέρας τους. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο