Ο Δήμος Αμαρουσίου καλεί τους ανευθυνο-υπεύθυνους της κεντρικής εξουσίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αποκαταστήσουν τη λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών στη Λ.Κηφισίας και προσφεύγει στην Εισαγγελία

Print Friendly, PDF & Email

Συνεχίζεται η απερίγραπτη ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών και πεζών από την δυσλειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών στη Λεωφόρο Κηφισίας για τέταρτη ημέρα. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Τροχαίας Κηφισιάς να ρυθμίσει τα προβλήματα στην κυκλοφορία που προκαλούνται από τις βλάβες των φωτεινών σηματοδοτών, η ατελείωτη γραφειοκρατική μετατόπιση αρμοδιοτήτων και κονδυλίων που έχει προκαλέσει ο Νόμος Ραγκούση μέσω του Καλλικράτη, έχει δημιουργήσει πραγματικό χάος. Η Περιφέρεια, που έχει την αρμοδιότητα, δεν μπορεί να επισκευάσει τους φωτεινούς σηματοδότες, διότι δεν έχουν δοθεί οι πόροι από τα αρμόδια Υπουργεία. Καλούμε τους ανευθυνο-υπεύθυνους της κεντρικής εξουσίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους, μην αντέχοντας άλλο την ταλαιπωρία των πολιτών μας, των οδηγών και των πεζών.
Σε διαφορετική περίπτωση καταθέτουμε τη Δευτέρα στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές σχετικό υπόμνημα για απόδοση ευθυνών.


Τέλος, καλούμε να ενισχυθεί εδώ και τώρα η Τροχαία Κηφισιάς με επιπλέον τροχονόμους στους κρίσιμους κόμβους της Λεωφ. Κηφισίας για να μην συνεχίζεται ο αποκλεισμός των κατοίκων και του εμπορικού κέντρου της πόλης μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο