Ο Δήμος Αμαρουσίου και το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας στηρίζουν τη νέα προσπάθεια αναδάσωσης του Κοκκιναρά

Print Friendly, PDF & Email

Κυριακή 15 Μαρτίου 2009


Ο Δήμος Αμαρουσίου και το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΤΑ στηρίζουν τη δεντροφύτευση που οργανώνει ο Σύνδεσμος Δήμων και Κοινοτήτων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού ( ΣΠΑΠ ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και την Περιφέρεια Αττικής και με την υποστήριξη του ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΪ.     


Η δεντροφύτευση θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά μέσα στο έτος 2009 στην περιοχή Κοκκιναρά του Πεντελικού, την Κυριακή 15 Μαρτίου 2009 και θα διατεθούν 20.000 με 25.000 δενδρύλια περίπου, από το Δ/νση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας
 κ. Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία της νέας προσπάθειας αναδάσωσης του Κοκκιναρά υπογραμμίζει:
«Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει και ενισχύει κάθε προσπάθεια που αφορά την προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος. Συγχαίρω δε όλους τους συμπολίτες μας εθελοντές, τις εθελοντικές οργανώσεις και τους φορείς της πόλης για την ανταπόκριση τους και την αθρόα συμμετοχή τους στην πρώτη δεντροφύτευση του Κοκκιναρά. Τους καλώ και πάλι να συμμετάσχουμε σε αυτή την προσπάθεια του ΣΠΑΠ, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για το περιβάλλον.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο