Ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) συμμετείχε στον καθαρισμό της περιοχής μπροστά από το Υπουργείο Παιδείας

Print Friendly, PDF & Email


 
|download file .jpg 119 KB|

 
Εργαζόμενοι από τα Εξωτερικά Συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου αποψιλώνουν την περιοχή από τα ξηρά χόρτα μπροστά από το Υπουργείο Παιδείας, συμμετέχοντας στην εκστρατεία «Καθαρίζουμε την Ελλάδα».
|download file .jpg 219 KB|


 
|download file .jpg 154 KB|

 
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επ. Κατσιγιάννης και  ο Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Σμυρνής συμμετέχουν στον καθαρισμό της περιοχής μπροστά από το Υπουργείο Παιδείας με εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου και του ΣΠΑΠ  και την ομάδα εθελοντών.
|download file .jpg 165 KB|Οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Στέφανος Τσιπουράκης και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης,  ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΠ, Δήμαρχος Βριλησσίων Κώστας Ιωαννίδης, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Συνδέσμου Γιώργο Πατούλη, με τον υπεύθυνο του Γραφείου Περιβάλλοντος Παντελή Τσιτσιμπάση, το Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Σμυρνή και κατοίκους της περιοχής συμμετείχαν στον καθαρισμό για την αισθητική αναβάθμιση της περιοχής μπροστά από το Υπουργείο Παιδείας.
|download file .jpg 160 KB|
Στον καθαρισμό της περιοχής  μπροστά από το Υπουργείο Παιδείας, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού(Σ.Π.Α.Π), στηρίζοντας την εκστρατεία με τίτλο: «Καθαρίζουμε την Ελλάδα» που πραγματοποιεί ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.


Ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ΣΠΑΠ με τους εργαζόμενους από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, τις υπηρεσίες Πρασίνου και Εξωτερικών Συνεργείων, τους   εργαζόμενους του Συνδέσμου και ομάδα εθελοντών αποψίλωσαν την περιοχή από τα ξηρά χόρτα και απομάκρυναν το απορρίμματα που είχαν συσσωρευθεί, βελτιώνοντας την αισθητική εικόνα της περιοχής.    
Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου  και Πρόεδρο του ΣΠΑΠ κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησαν εκ’ μέρους του Δήμου ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαβούλευσης κ. Στέφανος Τσιπουράκης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και εκ’ μέρους του ΣΠΑΠ ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, Δήμαρχος Βριλησσίων Κώστας Ιωαννίδης. Συμμετείχαν επίσης ο υπεύθυνος του Γραφείου Περιβάλλοντος Δήμου Αμαρουσίου Παντελής Τσιτσιμπάσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής, καθώς και κάτοικοι της περιοχής.
Στο μήνυμα του ο κ. Πατούλης επισημαίνει: « Ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ΣΠΑΠ συμμετέχει με τους εργαζόμενους και την ομάδα εθελοντών σε δράσεις και πρωτοβουλίες που βελτιώνουν και ομορφαίνουν το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Μέσα από τις δράσεις αυτές, επιδιώκουμε παράλληλα με την αναβάθμιση του περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση των πολιτών, ώστε το εθελοντικό κίνημα  και η οικολογική συνείδηση να βρει περισσότερους μιμητές.»


Μετάβαση στο περιεχόμενο