Ο Δήμος Αμαρουσίου και η ένωση «Μαζί για το παιδί» μοίρασε υποδήματα σε 117 παιδιά ωφελουμένων οικογενειών της Κοινωνικής Υπηρεσίας

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Το αίσθημα αλληλεγγύης που επικρατεί στον Δήμο μας μπορεί να νικήσει την κάθε οικονομική κρίση και να φέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία σε κάθε οικογένεια.

Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετείχε σε δράση που πραγματοποίησε για άλλη μία χρονιά η Ένωση «Μαζί για το παιδί» και η οποία μοίρασε υποδήματα σε 117 παιδιά ωφελουμένων οικογενειών της Κοινωνικής Υπηρεσίας, χαρίζοντας εν όψει των εορτών του Πάσχα, ένα καινούργιο ζευγάρι υποδήματα και… πολλά χαμόγελα.

Η δράση υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της εταιρείας παπουτσιών TOMS, η οποία στο πλαίσιο της δράσης «One for one» προσφέρει ένα δωρεάν καινούργιο ζευγάρι παπούτσια για κάθε ζευγάρι που αγοράζουν οι καταναλωτές.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τη δράση «Μαζί για το παιδί» και τόνισε πως ο Δήμος μας για μια ακόμη φορά αποδεικνύει την έμπρακτη βοήθεια στους συνανθρώπους μας, μέσα από μια σειρά ενεργειών αγάπης και αλληλεγγύης.

Άλλωστε το αίσθημα αλληλεγγύης που επικρατεί στον Δήμο μας μπορεί να νικήσει την κάθε οικονομική κρίση και να φέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία σε κάθε οικογένεια, κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Στην παράδοση των παπουτσιών  παραβρέθηκε επίσης η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη. 

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμος Αμαρουσίου και η ένωση «Μαζί για το παιδί» μοίρασε υποδήματα σε 117 παιδιά ωφελουμένων οικογενειών της Κοινωνικής Υπηρεσίας (1)


Ο Δήμος Αμαρουσίου και η ένωση «Μαζί για το παιδί» μοίρασε υποδήματα σε 117 παιδιά ωφελουμένων οικογενειών της Κοινωνικής Υπηρεσίας (2)


Ο Δήμος Αμαρουσίου και η ένωση «Μαζί για το παιδί» μοίρασε υποδήματα σε 117 παιδιά ωφελουμένων οικογενειών της Κοινωνικής Υπηρεσίας (3)


Ο Δήμος Αμαρουσίου και η ένωση «Μαζί για το παιδί» μοίρασε υποδήματα σε 117 παιδιά ωφελουμένων οικογενειών της Κοινωνικής Υπηρεσίας (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο