Γ. Πατούλης: Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας.
Ας ξεκινήσουμε αυτή την Πρωτομαγιά, «υιοθετώντας» μια γλάστρα.
Όλοι μαζί και ο καθένας από μόνος του, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά
Ο Δήμος Αμαρουσίου γιορτάζει την Πρωτομαγιά, με σύνθημα «Φύτεψε με υιοθέτησε με» και προσφέρει λουλούδια σε γλαστράκια από το φυτώριο που διαθέτει ο Δήμος.
Η πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής στοχεύει στην ευαισθητοποίηση όλων
στο πολύ σοβαρό θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος και περιλαμβάνει τις δράσεις:
Από σήμερα 28 Απριλίου μέχρι και τις 30 Απριλίου, εθελοντές και εργαζόμενοι του Δήμου θα μοιράζουν λουλούδια στους μαθητές, με επίσκεψη στα Δημόσια σχολεία της πόλης.
Παράλληλα, λουλούδι σε γλαστράκι θα προσφέρουν την παραμονή της Πρωτομαγιάς 30 Απριλίου, από τη 01:00μ.μ. έως τις 04:00 μ.μ. σε όσους βρεθούν στην πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού.
Και ανήμερα της Πρωτομαγιάς, στους επισκέπτες του Κτήματος Συγγρού, από τις 08:00π.μ. 12:00π.μ.
Λουλούδια σε γλάστρα θα προσφέρει ο Δήμος Αμαρουσίου και στους εργαζόμενους.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς υπογραμμίζει:
« Για να ζούμε σε μία ανθρώπινη πόλη, με καλύτερη ποιότητα ζωής χρειάζεται η ενεργός συμμετοχή όλων μας, κάθε μέρα, όλο το χρόνο. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας. Ας ξεκινήσουμε αυτή τη Πρωτομαγιά «υιοθετώντας» μια γλάστρα και τοποθετώντας την στο μπαλκόνι, στην ταράτσα ή στην αυλή του σπιτιού μας. Με περισσότερα λουλούδια και φυτά στο χώρο μας αυξάνεται το οξυγόνο, μειώνεται η θερμοκρασία, βελτιώνεται η ποιότητα της ατμόσφαιρας και το μικροκλίμα.
Όλοι μαζί, κι ο καθένας από μόνος του, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά»