Ο Δήμος Αμαρουσίου φέρνει τους νέους της πόλης σε επαφή με την «Επιτροπή Νέων Αμαρουσίου»

Print Friendly, PDF & EmailΦωτογραφία Αρχείου


Σε συνέχεια της σύστασης της «Επιτροπής Νέων Αμαρουσίου», μίας νεανικής προσπάθειας που στόχο έχει να φέρει πιο κοντά και να δραστηριοποιήσει τους νέους της πόλης, o Δήμοs Αμαρουσίου συνδράμει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία φέρνοντας τη νεολαία σε γνωριμία με τα μέλη της Επιτροπής και τους στόχους της συγκεκριμένης προσπάθειας.


Αποστολή της «Επιτροπής Νέων Αμαρουσίου» είναι η καταγραφή των προβλημάτων αλλά και των ανησυχιών των νέων της πόλης σε σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τις σπουδές, το επαγγελματικό τους μέλλον, αλλά και τις διεξόδους έκφρασης και νεανικής δημιουργίας.


Τα μέλη της «Επιτροπής Νέων Αμαρουσίου» είχαν μεταφέρει το αίτημά τους για υποστήριξη της πρωτοβουλίας από τον Δήμο στη συνάντηση που είχαν πρόσφατα με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο οποίος ενθάρρυνε το εγχείρημα μεταφέροντας την πρόθεση ο Δήμος να στηρίξει την προσπάθεια.


Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και να δηλώσουν συμμετοχή στη νεανική αυτή κίνηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την «Επιτροπή Νέων Αμαρουσίου» στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: neoiamarousiou@gmail.com

Μετάβαση στο περιεχόμενο