Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τους φροντιστηριούχους της πόλης για τη σημαντική συμβολή τους στην υλοποίηση του προγράμματος «δωρεάν φοίτησης σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης»

Print Friendly, PDF & Email

Σε αυτή την κρίσιμη οικονομική περίοδο που διανύουμε, όπου οι κοινωνικές ανισότητες  συνεχώς επιδεινώνονται και οι ανάγκες αυξάνονται, ο Δήμος Αμαρουσίου στοχεύει με κάθε μέσο στην ενίσχυση των συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.


Στο πλαίσιο αυτό, ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης υλοποίησε και φέτος το πρόγραμμα «δωρεάν φοίτησης σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης», το οποίο δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμβολή των φροντιστηρίων της πόλης μας.


Για το λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α,  θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους φροντιστηριούχους που αρκετά χρόνια τώρα στέκονται με ευαισθησία στο πλευρό μαθητών που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν κοινωνικο-οικονομικές και άλλες δυσκολίες.


Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης:
ΑΚΑΔΗΜΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΑΛΦΑ, ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, e-ΔΡΑΣΗ, ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ, ΟΡΟΣΗΜΟ, ΠΗΓΑΣΟΣ , ΣΠΟΥΔΗ ,ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ,  ΩΘΗΣΗ


Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών:
AXON, ΑΣΣΙΟΥΡΑ ΕΣΜΕΡΑΛΝΤΑ, ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, ΚΑΛΟΒΡΕΝΤΗ ΑΛΕΞΙΑ, ΜΑΝΤΖΙΟΥ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ-ΣΠΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΡΟΥΜΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΛΕΝΗ, ΠΑΣΤΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΤΕΛΗ ΑΝΝΑ, ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 

Μετάβαση στο περιεχόμενο