Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία NESTLE για την ευγενική προσφορά σημαντικής ποσότητας γάλακτος για τις ανάγκες ευπαθών κοινωνικά ομάδων

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο κατά την παραλαβή σημαντικής ποσότητας γάλακτος, ευγενική χορηγία της εταιρείας NESTLE, από τον Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Ν. Αλεπού.


Μεγάλη ποσότητα γάλακτος για παιδιά ηλικίας από 6 μηνών προσέφερε στο Δήμο Αμαρουσίου η εταιρεία NESTLE, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης που αναπτύσσει η Διοίκηση του Δήμου για την υποστήριξη και ενίσχυση  των κοινωνικά ευπαθών ομάδων.


Περισσότερα από 5.ΟΟΟ κουτιά γάλα παρελήφθησαν από τον  Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας κο Νικόλα Αλεπού στο κτίριο όπου στεγάζεται το «Χαμόγελο του Παιδιού» δίπλα στην Δημοτικό Παιδικό Σταθμό στην περιοχή  Στούντιο Α.


Η ποσότητα αυτή του γάλακτος διανεμήθει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στο Λύρειο Παιδικό ίδρυμα,  καθώς και στο Χαμόγελο του Παιδιού, όπου διατέθηκε και η μεγαλύτερη ποσότητα, καθώς πέραν του μεγάλου αριθμού παιδιών που φιλοξενεί, προσφέρει υποστήριξη και σε οικογένειες σε όλη τη χώρα.    


Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλας Αλεπούς ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία NESTLE για την σημαντική αυτή χορηγία, που θα συμβάλει στην υποστήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη.
« Είναι σημαντικό να επιβραβεύουμε τους χορηγούς που ακόμα και σε περιόδους οικονομικής ύφεσης υποστηρίζουν έμπρακτα το κοινωνικό σύνολο. Η προσφορά της NESTLE είναι μία από τις μεγαλύτερες χορηγίες που έχουν πραγματοποιηθεί στο Δήμο Αμαρουσίου και με την πράξη της αυτή προσέφερε ικανοποίηση στα παιδικά ιδρύματα» σημειώνει ο κ. Αλεπούς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο