Ο Δήμος Αμαρουσίου εξασφάλισε δωρεάν μετακινήσεις των πολιτών με τα δημοτικά ποδήλατα μετά από ευγενική χορηγία

Print Friendly, PDF & Email
Την ευκαιρία για δωρεάν μετακινήσεις με τα δημοτικά ποδήλατα του Δήμου Αμαρουσίου έχουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης του Αμαρουσίου από τις 15 Σεπτεμβρίου 2014, ώστε όλοι χωρίς κόστος να μπορούν να απολαμβάνουν  τα οφέλη από την τακτική χρήση του ποδηλάτου. 
  
Επιπλέον αυξάνεται ο δωρεάν χρόνος ανά διαδρομή από μισή σε δύο ώρες, ενώ δεν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός σχετικά με το πόσες φορές θα χρησιμοποιηθεί το ποδήλατο κάθε μέρα.

Ο Δήμος Αμαρουσίου και η διαχειρίστρια εταιρεία προσφέρουν δωρεάν στους πολίτες το ποδήλατο, ως ένα εναλλακτικό μέσο αστικής μετακίνησης, με την ευγενική χορηγία της Coca Cola Hellas, η οποία ανέλαβε την υποστήριξη του Συστήματος των Κοινόχρηστων Ποδηλάτων, στο πλαίσιο της εκστρατείας της εταιρείας «ʼλλαξε στάση, μπες στη δράση».

Η έναρξη της συνεργασίας συμπίπτει με την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας  (16 -22 /9, http:www.mobilityweek.eu), με την ευκαιρίας της οποίας σας καλούμε να συμμετάσχετε στο κίνημα για μια καλύτερη ζωή.

Όσοι είχαν ήδη ενεργό συνδρομή, αυτή θα επεκταθεί για όσο διαρκεί η προσφορά. Εάν όχι, η συνδρομή επανεργοποιείται αυτόματα. Όσοι δεν έχουν συνδρομή μπορούν να πάρουν άμεσα από το:        
http://maroussi.cyclopolis.gr/index.php/el/?%20option=%20com_%20users&view=registration

Το Σύστημα έχει ήδη περισσότερους από 500 εγγεγραμμένους χρήστες και εκτιμάται ότι από την έως τώρα χρήση του έχει αποφευχθεί η εκπομπή στην ατμόσφαιρα περίπου μισού τόνου διοξειδίου του άνθρακα.       


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο