Ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει:Έργα ασφαλτόστρωσης και αντικατάστασης κυβόλιθων, επί των οδών Χατζηαντωνίου και Πλαταιών

Print Friendly, PDF & Email


 

Από την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου ξεκινούν σταδιακά οι εργασίες για την αντικατάσταση των κυβόλιθων και την ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου στις οδούς Πλαταιών ( από Λέκκα έως Χατζηαντωνίου) και Χατζηαντωνίου (από Πλαταιών έως Δημ. Ράλλη). Τα έργα


Πότε ολοκληρώνονται τα έργα
Υπολογίζουμε ότι οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί ως τις αρχές Δεκεμβρίου. Σε περίπτωση που παρουσιαστούν καθυστερήσεις για διάφορους τεχνικούς λόγους ή λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων, τα έργα θα διακοπούν και οι δρόμοι θα δοθούν σε κυκλοφορία κατά τη διάρκεια των εορτών, ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία της τοπικής αγοράς.


Ζητάμε τη συνεργασία σας
Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αμαρουσίου ζητά την κατανόηση και συνεργασία των κατοίκων και των διερχομένων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των έργων. Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί η μικρότερη δυνατή όχληση, η ταχύτερη, ασφαλέστερη και αρτιότερη εκτέλεση των εργασιών.


Που θα σταθμεύουν οι κάτοικοι
Παρακαλούνται όσοι διαθέτουν εγκεκριμένη θέση στάθμευσης στις προαναφερθείσες οδούς να επικοινωνήσουν με την Διεύθυνση Κυκλοφορίας του Δήμου Αμαρουσίου στο τηλέφωνο 210 8760111.


Τηλέφωνο 15-321 , για πληροφορίες και ενημέρωση

Στη Γραμμή Δημότη Δήμου Αμαρουσίου , στο τηλέφωνο 15-321, θα είμαστε καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, για να σας δώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση για την πορεία των έργων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο