Ο Δήμος Αμαρουσίου Ενημερώνει: Εργασίες ανακατασκευής οδοστρώματος αντικατάστασης κυβόλιθων στην οδό Βασ. Σοφίας

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμος Αμαρουσίου, με τη σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου,  προχωρά στην ολοκλήρωση των έργων αντικατάστασης των κυβόλιθων και αποκατάστασης του οδοστρώματος στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας. Οι εργασίες θα εκτελεστούν τμηματικά και θα διαρκέσουν , από τις 25 Ιουνίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2009
Στο διάστημα που θα εκτελούνται έργα σε τμήματα της οδού, η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς.


25 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Έργα ασφαλτόστρωσης και αντιπλημμυρικής προστασίας 
στο τμήμα από Χατζηαντωνίου έως Γαρδέλη


Το τμήμα της Βασιλίσσης Σοφίας που βρίσκεται μεταξύ των οδών Χατζηαντωνίου και Κ. Γαρδέλη, από τις 25 Ιουνίου ως τις 22  Ιουλίου, θα παραμείνει κλειστό για τα οχήματα. Στο διάστημα αυτό θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης κι αντικατάστασης των κυβόλιθων, καθώς και εγκατάστασης αγωγών ομβρίων υδάτων, για την αντιπλημμυρική προστασία του δρόμου.
Προκειμένου να μειωθεί στο ελάχιστο η ταλαιπωρία των διερχομένων οδηγών και περαστικών από το κέντρο του Αμαρουσίου, η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω των οδών Σαλαμίνος – Κ. Γαρδέλη και έξοδος στην Βασ. Σοφίας.Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία για όσο χρονικό διάστημα εκτελούνται τα έργα. Με την ολοκλήρωσή τους όμως, το όφελος θα είναι μεγαλύτερο και θα διαρκέσει περισσότερο για όλους μας. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο