Ο Δήμος Αμαρουσίου ανακυκλώνει τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές

Print Friendly, PDF & Email
 

Γ. Πατούλης: «Ανακυκλώστε τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές σας συσκευές  συμμετέχοντας στο πρόγραμμα του Δήμου Αμαρουσίου για μια πιο όμορφη, πιο ανθρώπινη πόλη του σήμερα και του αύριο»


Στο πλαίσιο της προστασίας και αναβάθμισης του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής, ο Οργανισμός Περιβάλλοντος του  Δήμου Αμαρουσίου υλοποιεί πρόγραμμα ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.


Ειδικοί κάδοι για την εναπόθεση των μη χρήσιμων μικρών συσκευών  έχουν τοποθετηθεί στο Δημαρχείο, στο κτίριο της Εφορίας, στα ΚΕΠ και στα ΚΑΠΗ.


Από το Σεπτέμβριο έχει προγραμματισθεί να τοποθετηθούν κάδοι και σε όλα τα σχολικά κτίρια του Δήμου.


Επίσης, για τις ογκωδέστερες ηλεκτρικές συσκευές ο Δήμος Αμαρουσίου έχει μεριμνήσει, ώστε ειδικό συνεργείο να τις παραλάβει από το χώρο του κάθε ενδιαφερόμενου.


Με την ευκαιρία της έναρξης του προγράμματος ανακύκλωσης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης δήλωσε:
«Η διαφύλαξη και αναβάθμιση του περιβάλλοντος στην πόλη μας  αποτελεί προτεραιότητα και ουσιώδη στόχο μας. Για την εκπλήρωσή του αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και υλοποιούμε  δράσεις  που συμβάλουν στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και στην ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης.


Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας, συνδέεται άμεσα με την καθημερινότητα μας και αποτελεί στοιχείο πολιτισμού.


Καλούμε τους πολίτες της πόλης μας να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ανακύκλωσης των μη χρήσιμων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, για μια πιο όμορφη και πιο ανθρώπινη πόλη.» 


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μα επικοινωνούν με τη γραμμή Δημότη στο 15321 ή στο 2108760150  από Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 15:00 και ειδικό συνεργείο θα φροντίσει για την παραλαβή των συσκευών.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο