Ο Δήμος Αμαρουσίου αγκαλιάζει τους κατοίκους των Εργατικών Κατοικιών και μεριμνά για την επίλυση των ζητημάτων που τους απασχολούν

Print Friendly, PDF & Email

Στιγμιότυπα από τη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τους κατοίκους της γειτονιάς των Εργατικών Κατοικιών,με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Β. Κόκκαλη και της Δημοτικής Συμβούλου Ελ. Λέκκα.


Με φιλική και ευχάριστη διάθεση υποδέχτηκαν το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη οι κάτοικοι της γειτονιάς των Εργατικών Κατοικιών που τους επισκέφθηκε για να περάσουν μαζί ένα ευχάριστο πρωϊνό, καθώς και να ακούσει τα ζητήματα που τους απασχολούν,παρουσία της Πρόεδρο του τοπικού Συλλόγου «ʼγιος Κωνσταντίνος» και του Προέδρου του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» κος Δημήτρης Κοσμίδης.


Ο κος Πατούλης εξέφρασε την υποστήριξή του στο δίκαιο αίτημά τους για μείωση της τιμής ζώνης και τους εξέθεσε τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει, με τελευταία την επίσκεψή του στον Υπουργό Οικονομικών κο Στουρνάρα, προκειμένου να του ζητήσει να επιληφθεί ο ίδιος προσωπικά του σοβαρού αυτού ζητήματος, ώστε να πάψουν οι κάτοικοι των Εργατικών να εξομοιώνονται και να πληρώνουν αντίστοιχα τέλη με τους κατοίκους πολυτελών κατοικιών.


Επίσης τους διαβεβαίωσε ότι άμεσα ξεκινούν οι εργασίες για την αποκατάσταση του γηπέδου μπάσκετ και η ανακατασκευή των βοηθητικών εγκαταστάσεων (αίθουσες), οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για ήπιες αθλητικές δραστηριότητες.


Παράλληλα, θα ενισχυθεί ο ηλεκτροφωτισμός της περιοχής και θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων, που η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου πραγματοποιεί κατά τακτά χρονικά διαστήματα.


Επίσης όσον αφορά στο θέμα της τοποθέτησης ανελκυστήρων στις Εργατικές Πολυκατοικίες, που αποτελεί χρόνιο και πάγιο αίτημα των κατοίκων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου τους διαβεβαίωσε ότι θα ξεκινήσει η σταδιακή τοποθέτηση ανελκυστήρων σε κάθε πολυκατοικία από το Δήμο Αμαρουσίου, ενώ στο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής είναι να υπάρξουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα βοηθήσουν της είσοδο και την έξοδο προς την περιοχή και την αποκλεισμό των οδού Πλαταιών ως χώρος στάθμευσης.


«Είμαστε κοντά σας, δεν σας ξεχνούμε και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε μεριμνούμε για την επίλυση όσων σας απασχολούν και μέσα από σκληρή προσπάθεια και διεκδίκηση, είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε να δώσουμε λύσεις που θα σας ικανοποιούν» σημείωσε ο κος Πατούλης, δεχόμενος τις θερμές ευχαριστίες των παρισταμένων, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου κου Βασίλη Κόκκαλη και της Δημοτικής Συμβούλου κας Ελένης Λέκκα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο