Ο Δήμαρχος Γ.Πατούλης κοντά στην ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου, στην μεγάλη νίκη της επί του ΠΑΟΚ

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου πανηγυρίζει στα αποδυτήρια της ομάδας του Αμαρουσίου με τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση της ομάδας, τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ.
|download file .jpg 133Kb|


Κοντά στην ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Γ.Πατούλης, και την είδε να νικά τον ΠΑΟΚ με 81-76. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο κ.Δήμαρχος επισκέφτηκε τα αποδυτήρια της ομάδας, όπου συνεχάρη τον προπονητή Β.Αλεξανδρή, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες της ομάδας για τη μεγάλη αυτή νίκη.

Ο κ.Πατούλης δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας τονίζοντας: «Μετά από μια δύσκολη περίοδο που πέρασε η ομάδα, τα καλύτερα είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν στο μέλλον. Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι πάντα κοντά στην ομάδα, εξασφάλισε το καλοκαίρι την εγγυητική επιστολή για να μπορεί αυτή να αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία, ενώ παράλληλα διαθέτει στην ομάδα μπάσκετ το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά για χρήση εντελώς δωρεάν, καλύπτοντας όλες τις λειτουργικές του δαπάνες.  Πρέπει όλοι όσοι αγαπούν το Μαρούσι να είναι στο πλευρό της ομάδας για να την ξανακάνουμε πάλι ομάδα πρότυπο, όπως την είχαν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια οι φίλοι του μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο