Ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου τιμούν τον αριστούχο μαθητή του 3ου Λυκείου της πόλης, μοναδικό Έλληνα στους 100 επιτυχόντες του Μ.Ι.Τ παγκοσμίως

Print Friendly, PDF & Email

Η βράβευση του Λάμπρου Τζόντζου, θα πραγματοποιηθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 3 Απριλίου στις 5:30 μ.μ.


Τη διάκριση του αριστούχου μαθητή της Γ’ τάξης του 3ου Λυκείου Αμαρουσίου Λάμπρου Τζόντζου, μοναδικού Έλληνα στους 100 επιτυχόντες παγκοσμίως που συμμετείχαν στις εξετάσεις του διεθνώς αναγνωρισμένου Μ.Ι.Τ (Massachusetts Institute of Technology) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, τιμά με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου την Τρίτη 3 Απριλίου 2012 στις 5:30 μ.μ.


Ο Λάμπρος Τζόντζος, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Μαρτίου 1994 και έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Είναι τελειόφοιτος μαθητής στο 3ο Λύκειο Αμαρουσίου, αριστούχος και σημαιοφόρος στο σχολείο του. Αγωνίζεται στην ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου, ενώ στο παρελθόν είχε συμμετοχές και με τα χρώματα της εθνικής ομάδας μπάσκετ.


Εκ φύσεως ανήσυχο πνεύμα, πριν από δύο μήνες συμμετείχε σε ειδικές εξετάσεις Πανεπιστήμιων των Η.Π.Α που διοργανώθηκαν στην Ελλάδα, πετυχαίνοντας τη διάκρισή του από το Μ.Ι.Τ. Κατόπιν και της επίσημης πρόσκλησης του Πανεπιστημίου, έλαβε το εισιτήριο προκειμένου να σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός με ιδιαίτερη προτίμηση στην αεροναυπηγική επιστήμη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο