Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τους εργαζόμενους μερικής απασχόλησης

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Μ. Χρηστάκη υποδέχεται στο Δήμο Αμαρουσίου τους νέους εργαζόμενους, από τους οποίους ζήτησε να συμβάλουν με την δημιουργική και παραγωγική εργασία τους στην προσπάθεια για την παροχή υπηρεσιών ποιότητας στους πολίτες.
|download file .jpg 72 KB|


Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κ. Αντωνόπουλος και Στ. Τσιπουράκης με τους νέους εργαζόμενους στο Δήμο Αμαρουσίου, κατά την υποδοχή τους στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από το Δήμαρχο κ. Γ. Πατούλη.
|download file .jpg 102 KB|

 


 


Τους  νέους εργαζόμενους στο Δήμο Αμαρουσίου μερικής απασχόλησης  υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα κ. Μιχάλη  Χρηστάκη, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010.


Ο κ. Δήμαρχος υποδεχόμενος τους νέους εργαζόμενους στην μεγάλη «οικογένεια» του Δήμου Αμαρουσίου τόνισε ότι είναι μια σημαντική επιλογή σε δύσκολες εποχές, όπου από τους 1500 υποψήφιους που συμμετείχαν στην προκήρυξη επελέγησαν οι 150, που από σήμερα θα εργασθούν προς όφελος της λειτουργίας του Δήμου Αμαρουσίου.        


Μέλημα μας υπογράμμισε ο κ. Πατούλης «είναι ή παροχή υπηρεσιών ποιότητας  στους Δημότες  μας και δεν θα ανεχθούμε ολιγωρία σε αυτή την προσπάθεια για να κάνουμε το Μαρούσι  ξανά ανθρώπινη πόλη.
Ως κρίκος μιας μεγάλης αλυσίδας συμπλήρωσε ο κ. Δήμαρχος ζητούμε τη συμβολή σας  στην προσπάθειά μας μέσα από τη δημιουργική και παραγωγική εργασία σας.»


Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας  Αντωνόπουλος και Στέφανος Τσιπουράκης.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο