Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου τίμησε τον Τρίτωνα για την άνοδό του στην Α2 κατηγορία.

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 122KB|


 


Κοντά στην ομάδα υδατοσφαίρισης του Τρίτωνα Α. Ο. Αμαρουσίου, η οποία γιόρτασε την άνοδό της στηνΑ2 κατηγορία, βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.
Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, ο κ. Πατούλης βράβευσε τους παίκτες, τον προπονητή κ. Αναγνωστόπουλο και όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας, τονίζοντας ότι «είμαστε κοντά στον Τρίτωνα, που είναι η μοναδική ομάδα πόλο της πόλης μας, και τον στηρίζουμε από την πρώτη στιγμή. Το ίδιο θα κάνουμε και στο μέλλον. Όλοι μαζί όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, πετυχαίνουμε πολλά, και απόδειξη είναι η επιτυχία αυτή του Τρίτωνα.»

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του συλλόγου κ. Αναστασία Μέτσιου ευχαρίστησε θερμά τόσο τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη όσο και την διοίκηση του Αθλητικού Κέντρου, αλλά και τον πρώην πρόεδρο του, Δημοτικό Σύμβουλο Ιωάννη Ζωγόπουλο, για την στήριξη που παρέχουν στον σύλλογο και την συμβολή τους στην μεγάλη επιτυχία της ανόδου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ρένα Χαλιώτη, Δημήτρης Καρλαύτης, Σπύρος Σταθούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ιωάννης Πουλόπουλος, Ιωάννης Ζωγόπουλος, Β. Κάββαλος, Θ. Βελλής  και πλήθος κόσμου.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο