Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου σε εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών και στην εορτή του Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ. Πατούλης χαιρετά τους παρισταμένους στην εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών.
|download file .jpg 128Kb|


Ο κ. Πατούλης με τον Επίσκοπο Θερμοπυλών κ. κ. Ιωάννη, τον αντιδήμαρχο κ. Δ. Καρλαύτη και την Δημ. Σύμβουλο κ. Γλ. Μοστρού.
|download file .jpg 136Kb|


Ο κ. Πατούλης με τον Επίσκοπο Θερμοπυλών κ. κ. Ιωάννη, Ηγούμενο της Μονής Πεντέλης, και τον πρωτοπρεσβύτερο του Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου, π. Λάμπρο Ανδρεάκη.
|download file .jpg 130Kb| 


 


Σε δύο γειτονιές του Αμαρουσίου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Δήμαρχος κ. Γ. Πατούλης. Το Σάββατο, 1 Μαΐου, ο κ. Πατούλης παραβρέθηκε στην πρωτομαγιάτικη εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Αμαρουσίου «Ο ʼγιος Γεώργιος», η οποία έγινε στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ επί της Σισμανογλείου & Γ. Λύτσικα.
Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τους Ηπειρώτες του Αμαρουσίου που τον υποδέχθηκαν θερμά, και αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει στην περιοχή των Ηπειρώτικων, όπως είναι ο νέος ηλεκτροφωτισμός, οι ασφαλτοστρώσεις δρόμων, οι αναπλάσεις πλατειών, η δημιουργία παιδικής χαράς, αλλά και στο πολύ σημαντικό θέμα της οριοθέτησης του ρέματος της Σαπφούς, που είναι ένα σημαντικό βήμα ώστε να προχωρήσει η ένταξη τμήματος της περιοχής στο Σχέδιο πόλης.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ι. Γιαννέλας ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για το ενδιαφέρον του για τα Ηπειρώτικα και για τα όσα έχει κάνει η Δημοτική αρχή για την περιοχή γενικότερα.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο αντιδήμαρχος κ. Δ. Καρλαύτης και οι Δημ. Σύμβουλοι κ. Ελ. Λέκκα, Γλ. Μοστρού, Επ. Γαρδέλης και Σ. Σταθούλης.
Την Κυριακή 2 Μαΐου, ο κ. Πατούλης παραβρέθηκε στον εορτασμό του Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου και στην παράκληση που έγινε στο όνομά του. Παρόντες ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος κ. Δ. Καρλαύτης και η Δ. Σύμβουλος κ. Γλ. Μοστρού.
   
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο