Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου σε εκδήλωση για την ενίσχυση της αποπεράτωσης του νέου Ιερού Ναού του Αγίου Θωμά

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ. Πατούλης με την αντιδήμαρχο κ.Ρ.Χαλιώτη, τον αντιδήμαρχο κ.Δ.Καρλαύτη και τη σύζυγό του, και τον εφημέριο του Ι.Ν.Αγ.Θωμά π. Αναστάσιο.
|download file .jpg 127KB|


Την σημασία της αποπεράτωσης της ανέγερσης του νέου Ιερού Ναού του Αγ.Θωμά σε μια από τις πλέον αναπτυσσόμενης περιοχές του Αμαρουσίου, τόνισε ο κ.Πατούλης.
|download file .jpg 100KB|


Ο κ. Δήμαρχος χαιρετά και συνομιλεί με τους κατοίκους της περιοχής που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.
|download file .jpg 130KB|
 


 


Στην παραδοσιακή μουσικοχορευτική βραδιά που είχε ως σκοπό την ενίσχυση της αποπεράτωσης του νέου Ιερού Ναού του Αγίου Θωμά, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης.

Η εκδήλωση έγινε στο προαύλιο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, κι εκτός από τον κ. Πατούλη παρόντες ήταν, οι αντιδήμαρχοι κ. Δ. Καρλαύτης, Ρ. Χαλιώτη, οι Δημ. Σύμβουλοι κ.Ν. Πέππας, Σπ. Σταθούλης, Γ. Πουλόπουλος, Αν. Παρτσινέβελος, Κ. Ρώτας.

Ο κ. Δήμαρχος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της αποπεράτωσης της ανέγερσης του Νέου Ιερού του Αγίου Θωμά, ο οποίος θα καλύπτει τις ανάγκες μιας περιοχής του Αμαρουσίου ταχύτατα αναπτυσσόμενης πληθυσμιακά και συνεχάρη τους διοργανωτές της βραδιάς. Από την πλευρά του ο εφημέριος του Αγίου Θωμά, π. Αναστάσιος, ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την παρουσία του και την στήριξή του στους σκοπούς της εκδήλωσης, αλλά και για τη γενικότερη στήριξη που παρέχει ο κ.Δήμαρχος στο έργο της Εκκλησίας.

 
 
   
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο