Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου μίλησε σε συγκέντρωση κατοίκων στην Αγία Φιλοθέη

Print Friendly, PDF & Email


Στις πρωτοβουλίες και τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής στην Αγία Φιλοθέη, αναφέρθηκε ο κ.Πατούλης μιλώντας σε κατοίκους της περιοχής.
|download file .jpg 109Kb|


«Όλα τα έργα που γίνονται στη γειτονιά της Αγίας Φιλοθέης στηρίζονται σε Δημοτικούς πόρους και σε χρήματα που διεκδικήσαμε από την Κεντρική εξουσία, χωρίς να επιβαρύνουμε με ούτε ένα επιπλέον ευρώ τους συμπολίτες μας», τόνισε ο κ.Δήμαρχος στην ομιλία του.
|download file .jpg 125Kb| 


 


Στην Αγία Φιλοθέη βρέθηκε χθες 5 Ιουλίου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο οποίος μίλησε σε συγκέντρωση που διοργάνωσαν κάτοικοι της περιοχής.


Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες και τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής στην Αγία Φιλοθέη, αλλά και στα έργα που έχουν γίνει τα τελευταία 3 χρόνια στην περιοχή. Ειδικότερα, ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στη δημιουργία του νέου ΚΑΠΗ, ένα έργο αναγκαίο και απαραίτητο για τους μεγαλύτερους σε ηλικία κατοίκους της Αγίας Φιλοθέης, αλλά και την επιτυχημένη διεκδίκηση του Δήμου από την ΚΕΔ του οικοπέδου 8 στρεμμάτων, στο οποίο θα κατασκευαστεί το νέο Γυμνάσιο-Λύκειο και θα αποκτήσει επιτέλους η Αγία Φιλοθέη σύγχρονες, ασφαλείς και λειτουργικές σχολικές μονάδες.


Εκτός αυτών, ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα ασφαλτόστρωσης που έχουν γίνει στους περισσότερους δρόμους, στα έργα αποχέτευσης, στις διαδικασίες που έχουν γίνει ώστε να αποκτηθεί το οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται το Μετόχι της Αγίας Φιλοθέης, στην εφαρμογή νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μετά την ολοκλήρωση της μελέτης που έγινε, στην τοποθέτηση νέων ηλεκτροφωτιστικών σωμάτων χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης στους κεντρικούς δρόμους στην περιοχή, καθώς και στην τοποθέτηση νέων, ευδιάκριτων πινακίδων οδοσήμανσης.


Ο κ. Πατούλης επίσης ανήγγειλε την τη δημιουργία του πρώτου αστικού άλσους στην περιοχή, στη συμβολή των οδών Σπ. Λούη – Ολύμπου – Αγ. Γεωργίου, στο πλαίσιο του Μνημονίου συνεργασίας του Δήμου Αμαρουσίου με την Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου για αξιοποίηση ακινήτων της ΚΕΔ που βρίσκονται στην πόλη μας.
«Όλα τα έργα που γίνονται στη γειτονιά της Αγίας Φιλοθέης στηρίζονται σε δημοτικούς πόρους αλλά και σε χρήματα που διεκδικήσαμε από την Κεντρική Εξουσία, χωρίς να επιβαρύνουμε με ούτε ένα επιπλέον ευρώ τους συμπολίτες μας. Κι αυτό γιατί εδώ και τρία χρόνια δεν έχουμε αυξήσει ούτε ένα ευρώ τα δημοτικά τέλη, ενώ έχουν απαλλαγεί από την καταβολή τους οι άποροι, τα άτομα με αναπηρία και οι πολύτεκνοι. Επίσης, αποφασίσαμε μείωση 50% στα δημοτικά τέλη που πληρώνουν οι τρίτεκνες οικογένειες», τόνισε ο κ. Πατούλης.   

 


 
   
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο