Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΑΕΜΥ

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πρώην Πρόεδρος της ΑΕΜΥ Γ. Πατούλης παραβρίσκεται στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΑΕΜΥ. Δεξιά, η Πρόεδρος κα Β. Ταμβάκη, ο Διευθύνων Σύμβουλος Φ. Σερέτης, Διευθυντικά στελέχη και εργαζόμενοι.
|download file .jpg 72KB|


Στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ανωνύμου Εταιρείας Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ) παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πρώην Πρόεδρος της ΑΕΜΥ, κ. Γιώργος Πατούλης, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012.


Ο κ. Πατούλης συμμετείχε στην εορταστική εκδήλωση για το νέο έτος, προσκεκλημένος από την Πρόεδρο της ΑΕΜΥ κα. Βασιλική Ταμβάκη και τα μέλη του Δ.Σ., παρόντων των διευθυντικών στελεχών, του ιατρικού προσωπικού και των εργαζομένων.


Ο κ. Πατούλης αντάλλαξε θερμές ευχές για υγεία και ευημερία το νέο έτος με τους παρευρισκόμενους. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους λειτουργούς υγείας της ΑΕΜΥ για τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στο υγειονομικό σύστημα της χώρας μας, καθώς και για τη δραματική υποβάθμιση, στην οποία οδηγείται η παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο