Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, βράβευσε τον διεθνούς φήμης πλαστικό χειρουργό Dr. Bui – Προσπάθεια για ανάδειξη της πατρίδας μας ως παγκόσμιο προορισμό του Ιατρικού Τουρισμού

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.ΣΑ Γ. Πατούλης, βραβεύει τον διεθνούς φήμης πλαστικό χειρουργό Dr. Bui.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.ΣΑ Γ. Πατούλης, προσφέροντας στον πλαστικό χειρουργό Dr. Bui μία συλλεκτική έκδοση για την ιστορία του Αμαρουσίου.

Ο Γ. Πατούλης, στη βράβευση με τον Υπουργό Υγείας Α. Γεωργιάδη, τον Πρύτανη Θ. Πελεγρίνη, την Πρόξενο της Ακτής Ελεφαντοστού Μ. Κεσεσίογλου, τον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής Θ Δημόπουλο και άλλους εκλεκτούς καλεσμένους.


Υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α) τελέστηκε η βράβευση του διεθνούς φήμης Καθηγητή πλαστικής χειρουργικής Dr Patrick Bui με το βραβείο Σοφίης της Δελφικής Ιδέας σε μια ιδιαίτερα φιλόξενη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων του ιατρικού κόσμου και πλήθους Μαρουσιωτών.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, απονέμοντας στον Dr. P.Bui την τιμητική πλακέτα, δήλωσε: «Μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες, ο Ι.Σ.Α κάνει ένα επιστημονικό άνοιγμα στο παγκόσμιο ιατρικό φόρουμ. Στόχος μας είναι να μεταλαμπαδεύσουμε τη γνώση και την κλινική μας εμπειρία σε ένα διαπολιτισμικό ιατρικό επίπεδο όπου η Ιπποκρατική Ιατρική συναντά τη διεθνή Καινοτομία, την Τεχνολογία και την Έρευνα. Επενδύουμε στον ιατρικό τουρισμό και ετοιμάζουμε τη χώρα μας ως παγκόσμιο προορισμό του. Ξεκινήσαμε σε διεθνές επίπεδο την προσπάθεια αυτή με μια σειρά επαφών και συνεργασιών προ ημερών στην ελληνοκινεζική ιατρική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 40 Κινέζων συναδέλφων. Σήμερα, έχουμε τη χαρά να τιμούμε έναν διεθνούς φήμης Καθηγητή της Ιατρικής. Συνεχίζουμε στο άμεσο μέλλον με άλλες ενέργειες, που στόχο έχουν να αναδείξουν τη χώρα μας ως παγκόσμιο επιστημονικό φάρο της Ιπποκρατικής ιατρικής, και να την ανεβάσουν στο παγκόσμιο προσκήνιο ως ιατρικό πόλο έλξης».


Ο κ. Πατούλης, εξήρε τη μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή των γιατρών της Αθήνας στην προσπάθεια που κάνει ο Ι.Σ.Α για μια διεθνή «συναδέλφωση» σε όλο τον κόσμο αλλά και την ανταπόκριση του Υπουργού Υγείας στη στήριξη τέτοιων πρωτοβουλιών, με μία στόχευση, όπως είπε, «να ξεπεράσουμε τα σύνορά μας».


Στην εκδήλωση, η οποία τελέστηκε στην οικία της Προξένου της Ακτής Ελεφαντοστού Μ. Κεσεσίογλου, παρέστη ο Υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης, ο τ. Υπουργός Κ. Τζαβάρας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θ. Πελεγρίνης, ο τ. Πρύτανης Κ. Δημόπουλος, ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών Θ. Δημοπουλος. Από το ΔΣ του Ι.Σ.Α, εκτός από τον Πρόεδρο Γ. Πατούλη, παρέστη και ο ταμίας του Ι.Σ.Α Φ. Πατσουράκος.


Τη βράβευση τίμησαν με την παρουσία τους διευθυντές και καθηγητές πλαστικής χειρουργικής από δημόσια και ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα καθώς και πλήθος γιατρών και Μαρουσιωτών.


Μετάβαση στο περιεχόμενο