Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης τίμησε τον μαρουσιώτη αθλητικό παράγοντα Κώστα Τριβέλλα

Print Friendly, PDF & Email

|download .jpg file 398KB|

Σε μια λιτή τελετή, ο Δήμος Αμαρουσίου τίμησε χθες κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Κωνσταντίνο Τριβέλλα, μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της πόλης μας στο χώρο του Αθλητισμού.
Στην αναφορά του στον κ. Τριβέλλα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης τόνισε: « Ο Κώστας Τριβέλλας είναι ο άνθρωπος αυτός που με την παρουσία του ως αθλητικός παράγοντας έγραψε τη δική του μεγάλη ιστορία τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο. Στους παλιούς Μαρουσιώτες είναι γνωστό πως είναι ο άνθρωπος που συνέβαλε καθοριστικά στο να κατασκευαστεί στο Μαρούσι το κλειστό Γυμναστήριο Σπύρος Λούης. Και να γίνει η πόλη μας μια από τις πρώτες στη χώρα που διέθεταν ανάλογο γήπεδο. Και χάρη στο γήπεδο αυτό, το Μαρούσι απέκτησε τις ισχυρές βάσεις για να αποτελέσει ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου μια από τις κορυφαίες ομάδες στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ.
Όμως ο Κώστας Τριβέλλας είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου.
Υπήρξε ο μακροβιότερος Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας, αλλά και Πρόεδρος από το 1990 έως και το Νοέμβριο του 1997, της μεγαλύτερης ελληνικής αθλητικής ομοσπονδίας, της ΕΠΟ. Και ήταν πετυχημένος Πρόεδρος, αφού επί προεδρίας του η Εθνική μας Ομάδα προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικούς Μουντιάλ, το καλοκαίρι του 1994 στις ΗΠΑ. Αυτόν το σημαντικό μαρουσιώτη και κορυφαίο αθλητικό παράγοντα τιμούμε σήμερα στην αίθουσα αυτή.»
Από την πλευρά του, ο κ. Τριβέλλας, δήλωσε συγκινημένος για την τιμή που του έγινε: « Στα χρόνια της πορείας μου στον Αθλητισμό έχω τιμηθεί από πολλούς φορείς, αλλά η τιμή που μου γίνεται σήμερα από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μου, του Αμαρουσίου, είναι η μεγαλύτερη απ’ όλες. Σας ευχαριστώ πολύ.»
 


 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο