Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλη κοντά στην ομάδα ποδοσφαίρου του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email|download _.jpg file 525 KB|

Κοντά στην ομάδα ποδοσφαίρου του Γ. Σ. Α. βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, που επισκέφτηκε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους, στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ.


Ήταν η πρώτη φορά που Δήμαρχος της πόλης μας έδωσε το παρόν σε προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Γ. Σ. Α., αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της νέας Δημοτικής Αρχής για τον Αθλητισμό.


 

 

Ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές να έχουν μια επιτυχημένη χρονιά χωρίς τραυματισμούς, κι έδωσε την υπόσχεση το θέμα του γηπέδου που τόσο έχει ανάγκη η πόλη μας, να διευθετηθεί άμεσα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι κατόπιν παρέμβασης του κ. Πατούλη, ο οποίος ως Δήμαρχος Αμαρουσίου είναι και μέλος του Δ. Σ. του ΟΑΚΑ,  η ομάδα του Γ. Σ. Α. έχει εξασφαλίσει για όλο τον Σεπτέμβριο το γήπεδο, ώστε να προπονείται εκεί, ενώ θα γίνουν προσπάθειες ώστε να εξασφαλιστεί ο χώρος και για την υπόλοιπη χρονιά.


Παράλληλα, ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Βριλησσίων κ. Κώστα Ιωαννίδη, για την παραχώρηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου της πόλης, το οποίο θα χρησιμοποιεί ως έδρα την φετινή αγωνιστική περίοδο ο Γ. Σ. Α.

Μετάβαση στο περιεχόμενο