Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με τους προέδρους της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα συναντηθεί με τον Υπουργό Οικονομικών για το θέμα εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
 
Ενιαίο μέτωπο Δήμου Αμαρουσίου, ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ


Όπως ανακοίνωσε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης σε επικοινωνία που είχε τόσο Πρόεδρο της ΓΣΕΕ κ. Γ. Παναγόπουλο όσο και με τον Πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ κ. Σπ. Παπασπύρο, συμφωνήθηκε να συναντηθούν τις επόμενες μέρες με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργο Αλογοσκούφη, για την διευθέτηση του θέματος των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο κ. Πατούλης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και τους εργαζομένους ότι, η τροπολογία που έχει καταθέσει ο Δήμος Αμαρουσίου και που αφορά στον Οργανισμό Εργασίας, έχει ήδη περάσει από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, έχει εγκριθεί, και βρίσκεται στο Υπουργείο Οικονομικών αναμένοντας την τελική έγκριση της.
Για την επίσπευση των διαδικασιών, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ κ. Γ. Παναγόπουλο και τον Πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ κ. Σπ. Παπασπύρο θα συναντηθούν με τον κ. Αλογοσκούφη για να τονίσουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι η τροπολογία που έχει προωθήσει ο Δήμος Αμαρουσίου πρέπει να υπογραφεί το συντομότερο.

«Η πρόθεσή μας ήταν πάντα ξεκάθαρη και αμετακίνητη στο θέμα αυτό. Υπήρχαν πάντα αναχώματα μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, τα οποία όμως πάντα καταφέρνουμε και τα ξεπερνάμε, για το καλό της πόλης και των πολιτών», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης. Η πρόταση του Δημάρχου για την επίσκεψη στον κ. Αλογοσκούφη ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ αποφασίστηκε σε περίπτωση που η συνάντηση δεν έχει θετικό αποτέλεσμα, να συγκληθεί και πάλι το Δημοτικό Συμβούλιο για να αποφασιστούν περαιτέρω ενέργειες από την πλευρά του Δήμου Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο