Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
 


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης και ο Αντιδήμαρχος κ. Σ. Σταθούλης συγχαίρουν τον προπονητή του  Αμαρουσίου Σούλη Μαρκόπουλο και τον βοηθό προπονητή Νίκο Λινάρδο.


|download _.jpg file 518 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τους παίκτες, τον προπονητή της ομάδας κ. Σούλη Μαρκόπουλο και της διοίκηση της ΚΑΕ του Γ. Σ. Αμαρουσίου, που γύρισε θριαμβεύτρια από τη Θεσσαλονίκη, όπου νίκησε τον ʼρη με 85-79 και προκρίθηκε στην 4άδα του πρωταθλήματος.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία, την διοίκηση της ΚΑΕ και φιλάθλους του Αμαρουσίου, πανηγυρίζουν μαζί την πρόκριση στους 4 του πρωταθλήματος μπάσκε της Α1.


|download _.jpg file 559 KB|


Ο κ. Πατούλης υποδέχθηκε την αποστολή της ομάδας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και δήλωσε: «η μεγάλη επιτυχία της ομάδας του Γ. Σ. Α. κάνει για μια ακόμη φορά υπερήφανη την πόλη του Αμαρουσίου. Η Δημοτική Αρχή θα είναι κοντά στην ομάδα, όπως είναι όλα αυτά τα χρόνια. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους, ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και την έξοδο στην Ευρωλίγκα».

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο