Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στην Τελετή Ανάληψης των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics-Αθήνα 2011

Print Friendly, PDF & Emaildownload _.jpg file 88 KBdownload _.jpg file 101 KBdownload _.jpg file 121 KB

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διοργάνωση των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics-Αθήνα 2011, άρχισε με μία λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής, την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008 , παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, μελών της  Κυβέρνησης και του Κοινοβουλίου, πρέσβεων, εκπροσώπων της αθλητικής και επιχειρηματικής κοινότητας, χορηγών, φίλων και υποστηρικτών των αθλητών Special Olympics.

Το παρόν στην τελετή έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, κατόπιν πρόσκλησης της  Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής  των Παγκόσμιων   Αγώνων Special Olympics – Αθήνα 2011 κ. Γιάννας Δεσποτοπούλου, ως Δήμαρχος της πόλης που θα φιλοξενήσει τους Αγώνες, οι οποίοι κατά το μεγαλύτερο μέρος τους θα λάβουν χώρα στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στο Μαρούσι.

Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics θα πραγματοποιηθούν το 2011 στην Αθήνα. Μαζί με τους 7.500 αθλητές στους Αγώνες, αναμένεται να φιλοξενηθούν 2.500 προπονητές, 3.000 κριτές και διαιτητές, 25.000 εθελοντές, 30.000 μέλη οικογενειών των αθλητών και χιλιάδες θεατές και δημοσιογράφοι από όλον τον κόσμο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο