Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης κοντά στους νέους και τον αθλητισμό

Print Friendly, PDF & Email


|download _.jpg file 557  KB|

Ο διοργανωτής του τουρνουά ‘2ο Athens Challenge Tournament’ κ. Νίκος Μέμμος απονέμει αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη.

 


|download _.jpg file 557 KB|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης βραβεύει τους μικρούς νικητές των αγώνων.
Κοντά στους νέους και τον αθλητισμό βρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, παρακολουθώντας από κοντά το τουρνουά πολεμικών τεχνών Semi-Contact, με την επωνυμία «2ο Athens Challenge Tournament», το οποίο διεξήχθη  το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Μαρούσι, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δαϊς» των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.
Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον συμπολίτη μας, παγκόσμιο πρωταθλητή του αθλήματος το 2005, Νίκος Μέμμο, με την υποστήριξη και τη συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου και της Νομαρχίας Αθηνών.

Ο κ. Πατούλης απένειμε μετάλλια και κύπελλα στους μικρούς νικητές των αγώνων, ενώ έλαβε αναμνηστική πλακέτα από τους διοργανωτές του τουρνουά.

Στον χαιρετισμό του τόνισε για μια ακόμη φορά ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου είναι πάντα κοντά στον Αθλητισμό. Στηρίζουμε και θα στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που φέρνει τα παιδιά, την νεολαία μας, στα γήπεδα και στον αθλητισμό και τα κρατάει μακριά από επιβλαβείς πειρασμούς.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο