Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης κοντά στους Αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας

Print Friendly, PDF & Email

O Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. γιώργος Πατούλης στην κοπή της πίτας της Νίκης Αμαρουσίου, με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Αντώνη Τσέκενη.
|download .jpg file 117KB|
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης κόβει την πίτα του Γ.Σ.Α, υπό το βλέμμα του προέδρου του Συλλόγου κ. Κώστα Κουτσούκου και του Αντιδημάρχου και μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Σπύρου Σταθούλη.
|download .jpg file 183KB|


Κοντά στα αθλητικά σωματεία της πόλης μας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, καθώς παραβρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου και της Νίκης Αμαρουσίου.


Ο κ. Πατούλης κατά την κοπή της πίτας του Γ. Σ. Α., αναφέρθηκε στο γήπεδο ποδοσφαίρου, του οποίου η κατασκευή έχει ήδη αποφασιστεί κι έχουν εξασφαλιστεί και τα κονδύλια από το Υπουργείο Πολιτισμού και τόνισε: «Υπάρχει ορισμένα πολεοδομικά προβλήματα για το που θα γίνει το γήπεδο, αλλά να είστε όλοι βέβαιοι ότι το γήπεδο θα γίνει, είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι. Και θα απαιτήσουμε και το βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ για τους συλλόγους του Αμαρουσίου.
Η Δημοτική Αρχή θεωρεί τους συλλόγους συμβουλευτικά όργανα για τον Δήμο Αμαρουσίου, και αυτό το κάνουμε και πράξη καθώς μέλη των συλλόγων εκπροσωπούνται στο Δ. Σ. του Αθλητικού Κέντρου».


Κατά την κοπή πίτας της Νίκης Αμαρουσίου, που έγινε στο γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αμαρουσίου, ο κ. Πατούλης δήλωσε ότι «αυτή είναι η τελευταία χρονιά που ο σύλλογος κόβει την πίτα του εκεί, καθώς είμαστε στην τελική ευθεία για να ξεκινήσει η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου, το οποίο έχουμε υποχρέωση να φτιάξουμε για τους κατοίκους του Ανατολικού Αμαρουσίου».
   

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο