Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης τίμησε την ομάδα βόλεϊ του Α.Σ.Οδυσσέα για την άνοδό της στην Α2 κατηγορία

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ.Πατούλης απονέμει στον αθλητή του Οδυσσέα Χ.Χριστοφοράκη το μετάλλιο και το δίπλωμα της 1ης θέσης στην Β’ Εθνική κατηγορία.
|download file .jpg 103Kb|


Κοπέλες από το 6ο γυμνάσιο παρουσίασαν ένα χορευτικό πρόγραμμα που χειροκροτήθηκε απ’ όλους.
|download file .jpg 136Kb|


Από αριστερά, ο Δημ. Σύμβουλος κ.Κ.Αντωνόπουλος, η αντιδήμαρχος κ.Ρ.Χαλιώτη με τον σύζυγό της, οι Δημ.Σύμβουλοι κ.Ελ.Λέκκα και Σπ.Σταθούλης, ο αντιδήμαρχος κ.Δ.Καρλαύτης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης με τη σύζυγό του, οι Δημ..Σύμβουλοι κ.Γ.Πουλόπουλος και Γ.Ζήκος, ο αντιδήμαρχος κ.Επ.Γαρδέλης και ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ. Ν.Πέππας.
|download file .jpg 134Kb| 


 


Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα, ο Α.Σ.Οδυσσέας Αμαρουσίου γιόρτασε την άνοδο της αντρικής ομάδας βόλεϊ του συλλόγου στην Α2 Εθνική κατηγορία. Η γιορτή έγινε στο πάρκο της Πλατείας Ελευθερίας, στην Αγία Φιλοθέη Αμαρουσίου, παρόντος του Δημάρχου κ. Γ. Πατούλη, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και εκατοντάδων συμπολιτών μας, φίλων της ομάδας του Οδυσσέα.


Ο κ. Πατούλης συνεχάρη με θερμά λόγια την πρόεδρο του Οδυσσέα, κ.Κ. Ηλιοπούλου και τον προπονητή κ.Γ.Ελευθεριάδη για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας, η οποία ανέβηκε δύο κατηγορίες σε δύο χρόνια, κι ευχήθηκε να επαναληφθεί η φετινή επιτυχία και την επόμενη χρονιά. Τόνισε δε ότι η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται πάντα κοντά στους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας που τιμούν το Μαρούσι με τις διακρίσεις τους.
Στη συνέχεια ο κ. Πατούλης απένειμε τα μετάλλια στους παίκτες της ομάδας και το Κύπελλο του Πρωταθλητή της Β’ Εθνικής στον αρχηγό Γ.Παπαδόπουλο, εν μέσω θερμών εκδηλώσεων του κόσμου που βρέθηκε στη γιορτή. Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Οδυσσέα κ.Ηλιοπούλου με τον αρχηγό της ομάδας Γ.Παπαδόπουλο έκαναν δώρο στον κ.Πατούλη μια κορνίζα με ένα φωτογραφικό κολάζ της αγωνιστικής χρονιάς που πέρασε.


Στην εκδήλωση, κοπέλες από το 6ο Γυμνάσιο και μέλη των τμημάτων Ευρωπαϊκών χορών και λάτιν του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού παρουσίασαν ένα χορευτικό πρόγραμμα που χειροκροτήθηκε από τον κόσμο.
Το ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης ανέλαβε αρχικά το Μουσικό Εργαστήρι Αγίας Φιλοθέης με την μπάντα του, που ερμήνευσε άψογα γνωστές ροκ επιτυχίες, ενώ η συνέχεια δόθηκε με παραδοσιακούς χορούς και γλέντι.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι αντιδήμαρχοι κ.Δ.Καρλαύτης, Ν.Γαρδέλης, Ρ.Χαλιώτη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ν. Πέππας, Κ.Αντωνόπουλος, Σπ.Σταθούλης,Ελ.Λέκκα, Γ.Πουλόπουλος, Γ.Ζήκος κ.α.


   
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο