Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης τίμησε την πρωταθλήτρια Ελλάδος στο σόφτμπολ ‘Μαρούσι 2004’

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 192KB|


 


Την Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2009 στο Σόφτμπολ «Α. Σ. Μαρούσι 2004», δέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Οι αθλήτριες της ομάδας, που συνοδεύονταν από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Νίκο Σκιαδά και τον προπονητή τους κ. Κώστα Θεοδωρίδη, έφεραν μαζί τους στο Δημαρχείο το κύπελλο του Πρωταθλήματος, που είναι το 6ο  που κατακτούν στις 10 διοργανώσεις που έχουν γίνει.

Ο κ. Πατούλης απένειμε σε όλες της αθλήτριες, το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση της ομάδας, αναμνηστικές πλακέτες, και ανέφερε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου κάνει το αυτονόητο, να στηρίζει έναν σύλλογο που έχει επιτυχίες. «Οι δικές σας επιτυχίες μας γεμίζουν ευθύνες για ακόμη μεγαλύτερη και συνεχή στήριξη», τόνισε ο κ. Πατούλης.

Από την πλευρά του Συλλόγου, τόσο ο Πρόεδρος κ. Ν. Σκιαδάς όσο και ο προπονητής κ. Κ. Θεοδωρίδης, ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο επισημαίνοντας ότι είναι ο μοναδικός που είναι στο πλευρό τους σε ό,τι χρειαστούν. Παράλληλα συζητήθηκαν οι προοπτικές δημιουργίας ενός χώρου για να προπονείται και να αγωνίζεται η ομάδα, ζήτημα στο οποίο ο κ. Πατούλης εμφανίστηκε θετικός. Τέλος, ο κ. Σκιαδάς παρέδωσε τιμής ένεκεν στο Δήμαρχο κ. Πατούλη, ένα από τα μετάλλια του πρωταθλήματος.

           


Μετάβαση στο περιεχόμενο