Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης στα εγκαίνια της έκθεσης «Εκπαίδευση 2009»

Print Friendly, PDF & Email

|download file .jpg 186KB|

Την διεθνή έκθεση «Εκπαίδευση 2009», πού άνοιξε τις πύλες του την Παρασκευή 6 Μαρτίου στο Helexpo Palace στο Μαρούσι, εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, μαζί με τον Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού της Κύπρου, κ. Αντώνη Πασχαλίδη.
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Δήμου Αθηναίων. Τιμώμενη χώρα για το 2009 είναι η Κύπρος.
Με την ευκαιρία των εγκαινίων της έκθεσης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης τόνισε: «Η έκθεση Εκπαίδευση 2009 αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική πηγή ενημέρωσης και καθοδήγησης για τους νέους ανθρώπους και τις οικογένειές τους, παρουσιάζει ολοκληρωμένη εικόνα των προγραμμάτων που προσφέρονται σήμερα στη δευτεροβάθμια, στην τριτοβάθμια και στη δια βίου εκπαίδευση από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.»
Η «Εκπαίδευση» φιλοξενεί κάθε χρόνο περισσότερους από 250 εκθέτες από την Ελλάδα και 13 ακόμη χώρες και υποδέχεται πάνω από 20.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών (μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, απόφοιτους, εργαζόμενους, γονείς, εκπαιδευτικούς, σύμβουλους επαγγελματικού προσανατολισμού) οι οποίοι ενημερώνονται από τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων άμεσα και αποτελεσματικά σχετικά με προγράμματα σπουδών μετά το Λύκειο, μεταπτυχιακά, ΜΒΑ, ξένες γλώσσες, σεμινάρια και πολλά άλλα.


 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο