Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και το Δημοτικό Συμβούλιο τίμησε την ομάδα μπάσκετ του Γ. Σ. Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ Μαρούσι κ. Α. Βωβό, τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου.
|download file .jpg 386Kb|
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας τίμησαν χθες την ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της πρόκρισής της στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, καλωσόρισε τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση της ΚΑΕ και τόνισε πως «είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς η παρουσία σας εδώ σήμερα. Το Μαρούσι είναι σημαντική ομάδα όχι μόνο για την πόλη, αλλά για όλη την Ελλάδα. Αξίζει ένα μεγάλο ‘μπράβο’, ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στους συντελεστές αυτής της προσπάθειας. Η ομάδα του Αμαρουσίου έχει καταφέρει να είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, κι έχει μεγάλο μέλλον μπροστά της».

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μαρούσι κ. ʼρης Βωβός, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα η παρουσία της εδώ. Είμαι συγκινημένος για την πρόκριση, που αποτελεί επιστέγασμα της αξιοθαύμαστης πορείας των τελευταίων ετών. Τα τελευταία 10 χρόνια η ομάδα έχει τη μεγαλύτερη συγκομιδή επιτυχιών μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Πιστεύω, μάλιστα, ότι η πρόκριση είναι μεγαλύτερο επίτευγμα γιατί δε διαθέτουμε τα συμβόλαια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε: «Είναι μεγάλη υπόθεση να τυγχάνουμε αυτής της τιμής. Ευχαριστώ το Δήμο για ό,τι κάνει και για ό,τι συνεχίζει να κάνει». Τέλος, ο αρχηγός της ομάδος, Κώστας Καϊμακόγλου, υπογράμμισε: «Ευχαριστούμε για την τιμή αυτή του Δήμου Αμαρουσίου. Δε σταματάμε, δουλεύουμε καθημερινά να κάνουμε περήφανη την ομάδα και την πόλη».

Στη συνέχεια ο κ. Πατούλης παρέθεσε δείπνο στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Αμαρουσίου, ενώ παράλληλα έγινε και η κοπή της πίτας της ομάδας. Στο περιθώριο της εκδήλωσης αυτής, η ΚΑΕ Μαρούσι τίμησε με ένα συμβολικό δώρο τον Δήμαρχο Αμαρουσίου για την συμπαράστασή του στην ομάδα της πόλης μας.


Μετάβαση στο περιεχόμενο