Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης συνδιασκέδασε με τα μέλη των χορευτικών τμημάτων στο Λάτιν Πάρτι που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 113 KB||download file .jpg 110 KB|
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τη σύζυγο του Μαρίνα Σταυράκη και εκατοντάδες μέλη από τα χορευτικά τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού διασκέδασαν στο Λάτιν Πάρτι που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.


Υπό τους ήχους της Λάτιν μουσικής, εκατοντάδες μέλη των χορευτικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, χόρεψαν και λικνίστηκαν σε λάτιν ρυθμούς, στο πάρτι που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.


Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τη σύζυγο του Μαρίνα Σταυράκη. O κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνδιασκεδάσει με τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την ευκαιρία που τους παρέχει το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού μέσα από τη μεγάλη ποικιλία των προγραμμάτων του για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, καθώς και για τις αξιόλογες εκδηλώσεις πολιτισμού που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο