Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου για κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στο πάνελ ο Πρόεδρος Α.Αντωνάκης, ο Γεν.Γραμματέας Αντ.Κουτσούκος, ο Αντιπρόεδρος Ευαγ.Κόκκαλης και το μέλος Η.Ρηγόπουλος (αριστερά) Επίσης ο Κ.Κόκκαλης μέλος, ο Φ.Πιτσογιάννης Κοσμήτωρ, και τα μέλη Κ.Λενός, Β.Δερμπετζίδης και Ευαγγ.Πόγκας (δεξιά).Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου ανάμεσα στον Πρόεδρο του Συλλόγου Απ.Αντωνάκη (δεξιά), τον Αντιπρόεδρο Ευάγγ.Κόκκαλη και τον Γεν.Γραμματέα Αντ.Κουτσούκο.


Μέσα σε εγκάρδια και φιλική ατμόσφαιρα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία πλήθους μελών και φίλων του συλλόγου.


Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμαρουσίου, έναν από τους πλέον ιστορικούς συλλόγους της πόλης, για την έντονη δημιουργικότητα και δράση που αναπτύσσει τόσο σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και συμμετέχοντας στα δρώμενα του Δήμου Αμαρουσίου. 
«Είστε αρωγοί στην προσπάθεια μας για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, κυρίως του Πεντελικού όρους και σας ευχαριστούμε θερμά. Αυτή η συνεργασία μας θα συνεχισθεί και θα διευρύνουμε την προσπάθεια και τη συνεργασία μας και σε άλλους τομείς» σημείωσε ο κ.  Δήμαρχος.
Αναφερόμενος στην συγκινητική απόφαση του συλλόγου, μετά από εισήγηση του Προέδρου κ. Απόστολου Αντωνάκη, να δοθούν σε οικογένειες αναξιοπαθούντων συμπολιτών τρόφιμα αξίας 5.000 ευρώ, υπογράμμισε ότι «η πρωτοβουλία σας αυτή μας ενδυναμώνει και μας «οπλίζει» με ελπίδα και πίστη ότι θα τα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη συγκυρία που περνά σήμερα η κοινωνία μας.»


Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αντωνάκης εξήρε την εργατικότητα και την προσπάθεια του κ. Δημάρχου για την υλοποίηση έργων που ωφελούν τους πολίτες, εκφράζοντας αμοιβαία τη διαβεβαίωση ότι «ο Σύλλογος θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στο Δήμο με όλες του τις δυνάμεις και σε στενή συνεργασία μαζί του θα πλαισιώνει κάθε προσπάθειά για την προστασία του περιβάλλοντος και την στήριξη του κοινωνικού συνόλου».


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρέσβης της Λιβύης κ. Αντέλ.
Παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας, Βασίλης Κόκκαλης, Νικόλας Αλεπούς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Στέφανος Τσιπουράκης.
Παρόντες επίσης ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής κ. Αλέκος Κόκκαλης, εκπρόσωποι των Αστυνομικών Αρχών και του Τμήματος Αλλοδαπών.                 
                 
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου συμμετείχαν επίσης ο Αντιπρόεδρος κ. Ευάγγελος Κόκκαλης, ο Γ. Γραμματέας κ.Αντώνης Κουτσούκος, ο Ταμίας, Αντιστράτηγος εν αποστρατεία κ. Βασίλης Δερμπετζίδης, ο Κοσμήτωρ κ. Φάνης Πιτσογιάννης, και τα μέλη κ.κ. Ηλίας Ρηγόπουλος, Κων/νος Κόκκαλης, Κων/νος Λένος και Ευάγγελος Πόγκας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο