Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αναβρύτων «Ο Άγιος Δημήτριος» για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανάμεσα στην Πρόεδρο του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αναβρύτων «Ο ʼγιος Δημήτριος» Β. Σκότη και το μέλος του Συλλόγου Δ. Γιακουμακάτος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα με θερμές ευχές για τη νέα χρονιά.


Στην εκδήλωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αναβρύτων «Ο ʼγιος Δημήτριος» στα γραφεία του Συλλόγου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης κ. Πατούλης αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με την Πρόεδρο κα Βασιλική Σκότη,τα μέλη του Δ.Σ. και τους φίλους του Συλλόγου, σημειώνοντας ότι «παρά τη δυσμενή συγκυρία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη χώρα, ο Δήμος Αμαρουσίου θα εξακολουθήσει να βρίσκεται κοντά στους συλλόγους της πόλης και να στηρίζει το έργο και τις δράσεις τους.»
Παράλληλα ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πρόοδο που έχει σημειωθεί στα ζητήματα που αφορούν στην περιοχή των Αναβρύτων και έδωσε απαντήσεις σε ερωτήσεις που ετέθησαν από τους παρευρισκόμενους.


Από την πλευρά της η Πρόεδρος κα. Σκότη, στον σύντομο απολογισμό για το έργο του Συλλόγου το 2011,αναφέρθηκε στην ανοικτή επικοινωνία στην οποία βρίσκεται ο Σύλλογος με τη Διοίκηση και τις υπηρεσίες του Δήμου και εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Πατούλη για την αγαστή συνεργασία και την αμέριστη προσπάθεια του στην επίλυση των θεμάτων που αφορούν στην περιοχή.  


Στην εκδήλωση εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου συμμετείχαν επίσης ο Αντιπρόεδρος κ. Κων/νος Πεπονάκης, η Γραμματέας κα. Ελένη Βότση και τα μέλη κ.κ. Χρυσόστομος Δεμερούτης, Διονύσης Γιακουμακάτος και Δημήτρης Κουτσουβέλης.


Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βασίλης Κόκκαλης, Νικόλαος Αλεπούς, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου κ. Γιώργος Ζήκος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημήτρης Καρλαύτης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αλέξανδρος Μπρέγιαννης και Κωνσταντίνος Σαγρής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο