Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στις γειτονιές της πόλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ.Πατούλης με κατοίκους της Κοκκινιάς.
|download file .jpg 126Kb|


Στο Νέο Τέρμα μίλησε ο κ.Δήμαρχος.
|download file .jpg 134Kb|

Σε συγκεντρώσεις που διοργανώθηκαν από κατοίκους της πόλης στις γειτονιές του Αμαρουσίου έδωσε χθες το «παρών» ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης.

Ο κ.Πατούλης μίλησε στο Νέο Τέρμα και στην Κοκκινιά, σε κατοίκους οι οποίοι του έθεσαν υπόψη του τα προβλήματα των περιοχών τους και προτάσεις για την επίλυσή τους.

Από την πλευρά του ο κ.Δήμαρχος αναφέρθηκε στο έργο της Δημοτικής αρχής στις γειτονιές του Αμαρουσίου, καθώς και σε όσα θα γίνουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα τόνισε ότι τα έργα σε κάθε γειτονιά του Αμαρουσίου συνεχίζονται: «Δεν είναι δυνατόν επειδή είναι προεκλογική περίοδος, να σταματήσουν τα έργα που έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε. Το έργο μας συνεχίζεται γιατί αυτή την εντολή έχουμε από τον μαρουσιώτικο λαό, ως την τελευταία ημέρα της τρέχουσας θητείας μας, στις 31 Δεκεμβρίου.

Ο κ.Πατούλης αναφέρθηκε στις Δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, επισημαίνοντας:  «Στις εκλογές που έρχονται δεν ψηφίζουμε κόμματα. Ψηφίζουμε για το μέλλον της πόλης μας, πάνω και πέρα από κόμματα. Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο για το Μαρούσι, καθώς η εφαρμογή του Σχεδίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης “Καλλικράτης” δημιουργεί ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας. Το πλαίσιο αυτό, απαιτεί μια έμπειρη και ικανή Διοίκηση, ώστε να μη χαθεί χρόνος. Χρειαζόμαστε έμπειρους ανθρώπους, που γνωρίζουν τα προβλήματα και τους τρόπους επίλυσής τους, και που θα μπορούν να διεκδικήσουν από την Κεντρική Εξουσία πόρους για έργα στην πόλη, αλλά και να αντιταχθούν σε όσα προβλέπει το Μνημόνιο για τη χρηματοδότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δεν έχουμε ως Δήμος  την πολυτέλεια των πειραματισμών. Το Μαρούσι δεν γυρίζει πίσω».

Μετάβαση στο περιεχόμενο