Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην εκδήλωση του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Φιλόθεης Αμαρουσίου «Ο Άγιος Γεώργιος»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Φιλόθεης Αμαρουσίου «Ο ʼγιος Γεώργιος». Δεξιά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ν. Αρβανιτάκης και η Αντιπρόεδρος κα. Μ. Ασλανίδου. Αριστερά ο Γεν. Γραμματέας Π. Κόνιαρης.  Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ο Αντιδήμαρχος Ν. Πέππας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κ. Αντωνόπουλος, με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ν. Αρβανιτάκη, μέλη και φίλους του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Φιλόθεης Αμαρουσίου «Ο ʼγιος Γεώργιος».   


Στην εκδήλωση του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Φιλόθεης Αμαρουσίου «Ο ʼγιος Γεώργιος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.   


Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Πατούλης αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με τον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Αρβανιτάκη, τα μέλη του Δ.Σ. και τους φίλους του Συλλόγου, σημειώνοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα είναι αρωγός στην προσπάθειά τους στηρίζοντας το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου. Ειδική αναφορά έκανε ο κ.  Πατούλης στην πρόοδο που έχει σημειωθεί στα θέματα που αφορούν στη περιοχή της Αγίας Φιλοθέης, εκφράζοντας παράλληλα τη βούληση της Διοίκησης του Δήμου για συνέχιση της σκληρής προσπάθειας μέχρι την οριστική διευθέτηση των ζητημάτων που απασχολούν τους κατοίκους της γειτονιάς.   


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Πέππας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο