Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας μπάσκετ ανδρών του Α.Σ. ΝΙΚΗ Αμαρουσίου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία με τα μέλη του Δ.Σ. τους προπονητές, τους αθλητές και πλήθος φιλάθλων

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους αθλητές, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Α.Σ. ΝΙΚΗ Αμαρουσίου Α. Τσέκενη, και τον Αντιπρόεδρο και Έφορο της ανδρικής ομάδας μπάσκετ Β. Γιαρτόγλου (αριστερά). Επίσης από δεξιά, με τον Γραμματέα του Συλλόγου Μ. Παπαναστασίου, το βοηθό προπονητή Μ. Ραχωβίστα, τον προπονητή Π. Χατζή, το μέλος του ΔΣ. Γ. Τσιάτσιος, τον Τεχνικό Δ/ντή Δ. Χουχούλη, τον Γιατρό της ομάδας  Α. Μουντράκη, τον ταμία του συλλόγου Δ. Κοντό, τον γεν. αρχηγό του συλλόγου Β. Καλατζή και το μέλος του Δ.Σ. Δ. Μενεγή.
|download file .jpg 115 Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απονέμει το κύπελο της νίκης στον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ Β. Κοντογιάννη και πανηγυρίζει μαζί με τους αθλητές την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
|download file .jpg 94 Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑ κ. Μπασιούρη, το Γ.Γ. Κ. Αλεξόπουλο, τον Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτητών Κ. Βιδάλη, την Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρ. Χαλιώτη, τη Δημοτική Σύμβουλο Ελ. Λέκκα και το Δ/ντή του κλειστού γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης κ. Ραχωβίτσα.
|download file .jpg 117 Kb|


Στιγμιότυπο από τον αγώνα της ομάδας ανδρών μπάσκετ της Α.Σ. ΝΙΚΗ Αμαρουσίου με τον Δ.Α.Σ. ʼνω Λιοσίων.
|download file .jpg 93 Kb|


Σημαντική νίκη πέτυχε η  ομάδα ανδρών μπάσκετ της Α.Σ. ΝΙΚΗ Αμαρουσίου, στον αγώνα που έδωσε με τον Δ.Α.Σ. ʼνω Λιοσίων.

Με σκορ 76 – 54 κέρδισε τον αγώνα και ανέβηκε στην Γ’ Εθνική Κατηγορία από την Α’ κατηγορία Αθηνών.

Τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας μπάσκετ της ΝΙΚΗΣ Αμαρουσίου μοιράστηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που βρέθηκε από τη πρώτη στιγμή του αγώνα στο κλειστό γήπεδο του Σπύρου Λούη, μαζί με τους αθλητές, προπονητές, μέλη του ΔΣ. του Συλλόγου και πλήθος φιλάθλων, πλέον των 500, που είχαν κατακλύσει το γήπεδο.

 Ο κ. Πατούλης συνεχάρη όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία της ομάδας, εκφράζοντας την ικανοποίηση του που μία ακόμη ομάδα της πόλης ανέβηκε σε Εθνική κατηγορία και ένα όνειρο χρόνων γίνεται πραγματικότητα. Παράλληλα, εξέφρασε τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου, αλλά και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και θα υποστηρίζει κάθε προσπάθεια και αθλητική επιτυχία της.

Ο κ. Δήμαρχος απένειμε το κύπελο της νίκης στον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Κοντογιάννη με πολλές ευχές για νέες κατακτήσεις.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Α.Σ. ΝΙΚΗ Αμαρουσίου Αντώνης Τσέκενης αμέσως μετά το νικηφόρο αγώνα δήλωσε:
«Το Μαρούσι ζει μεγάλες στιγμές. Ο ερασιτεχνικός μας σύλλογος  ανέβηκε στη Γ΄  Εθνική Κατηγορία. Στόχος μας παραμένει να προσφέρουμε δημιουργικές διεξόδους μέσω του αθλητισμού στη νεολαία της πόλη μας και να παραμείνουμε στη κατηγορία, με όσον το δυνατόν περισσότερους Μαρουσιώτες αθλητές από τις Ακαδημίες του Συλλόγου.

Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη για την παρουσία του, καθώς και για τη συνεισφορά του στην προσπάθεια μας. Η στήριξή του μας δίνει το θάρρος να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά. Η κατασκευή του κλειστού γυμναστήριου στο 2ο Λύκειο Αμαρουσίου με πρωτοβουλία του κ. Πατούλη, θα συμβάλει αποφασιστικά στην αναβάθμιση της ομάδας και στη βελτίωση της απόδοσης των αθλητών. Επίσης ευχαριστώ όλο τα μέλη του Δ.Σ , τους προπονητές, πάνω από όλα τους αθλητές, καθώς και τους μικρούς και μεγάλους χορηγούς που μας στηρίζουν στο δύσκολο έργο μας».

Αξιοσημείωτο είναι ότι  ο Σύλλογος συνδυάζει τα εικοστά του γενέθλια (1991 -2011) με την κατάκτηση της ανόδου της ομάδας μπάσκετ στην Γ’ εθνική κατηγορία και τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα του βόλεϋ γυναικών στην Α’ κατηγορία.

Τον αγώνα παρακολούθησαν επίσης ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑ κ. Μπασιούρης, ο Γ.Γ. της ΕΣΚΑ κ. Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτητών ΕΣΚΑ κ. Βιδάλης. Επίσης ο Αντιδήμαρχος Σπ. Σταθούλης, η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρ. Χαλιώτη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Δ. Καρλαύτης και η Δημοτική Σύμβουλος Ελ. Λέκκα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο