Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης παρακολούθησε την καλοκαιρινή γιορτή του Σικιαριδείου Ιδρύματος μαζί με τους γονείς των παιδιών

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Τα δικά σας παιδιά είναι και δικά μας παιδιά και θα είμαστε δίπλα σας για να στηρίξουμε την προσπάθειά σας      

 

 

«Είμαστε δίπλα σας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους καταρτιζόμενους στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα. Τα δικά σας παιδιά είναι και δικά μας παιδιά» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, απευθύνοντας θερμό χαιρετισμό στην γιορτή των παιδιών του Ιδρύματος, με την ολοκλήρωση της φετινής εκπαιδευτικής χρονιάς.

Ο κ. Πατούλης αναφερόμενος στην προσπάθεια των παιδιών για ανεξαρτητοποίηση και δημιουργία, συνεχάρη τους λειτουργούς-δασκάλους και εκπαιδευτικούς για το εξαιρετικό έργο τους, καθώς και τον Πρόεδρο  κ. Θεόδωρο Παρασκευόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ., με τη ευχή, να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων προς όφελος των παιδιών του Ιδρύματος.

Εκ μέρους της Διοίκησης και του Δ.Σ. η κα Μαριλένα Σουγιουλτζόγλου, μέλος του Δ.Σ., καλωσόρισε τους παριστάμενους στην εκδήλωση και μίλησε για τις υπηρεσίες και τα προγράμματα του Ιδρύματος, εκφράζοντας ευχαριστίες προς τη Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και σε όσους ακόμη συνδράμουν το έργο τους.

Τα παιδιά στην καλοκαιρινή τους γιορτή απήγγειλαν ποιήματα, έδωσαν θεατρική παράσταση και χορωδιακή συναυλία, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η κα Ιωάννα Μουτζάλα, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Δωρεών και Προγραμμάτων του Σικιαριδείου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Θεόδωρος Κόκορας, καθώς και εκπρόσωποι της Ι.Μ. Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού και του πολιτικού κόσμου.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης παρακολούθησε την καλοκαιρινή γιορτή του Σικιαριδείου Ιδρύματος μαζί με τους γονείς των παιδιών_1


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης παρακολούθησε την καλοκαιρινή γιορτή του Σικιαριδείου Ιδρύματος μαζί με τους γονείς των παιδιών_2


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης παρακολούθησε την καλοκαιρινή γιορτή του Σικιαριδείου Ιδρύματος μαζί με τους γονείς των παιδιών_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο