Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης μοιράστηκε με τους εκατοντάδες πολίτες το εορταστικό σκηνικό που στήθηκε στην «καρδιά» του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της πόλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον καλλιτέχνη Γιώργο Δημητριάδη και τους συντονιστές της εκδήλωσης Γιάννη Ιωάννου και Αγνή Γεωργούλα.


Εορταστικές ευχές αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με τους εκατοντάδες πολίτες στην «καρδιά» του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της πόλης, στην πλατεία Ευτέρπης που παρακολούθησαν την Χριστουγεννιάτικη εκπομπή δρόμου που διοργάνωσε με επιτυχία ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με τον πρώτο ιντερνετικό ενημερωτικό σταθμό Readyo.gr


Για τέσσερις ολόκληρες ώρες αγαπημένοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Δημητριάδης, η Ευσταθία, ο Δημήτρης Μεντζέλος (Ημισκούμπρια) και ο Λάκης Χαλκιόπουλος ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους με τις μελωδίες και τα τραγούδια τους, ενώ οι μικροί φίλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Βυθούγεννα», καθώς και να χειροκροτήσουν τα κόλπα του Μάγου των Χριστουγέννων.


Καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης της οποίας τον συντονισμό είχαν ο Γιάννης Ιωάννου και η Αγνή Γεωργούλα, ο ʼγιος Βασίλης του Δήμου Αμαρουσίου μοίραζε πολύχρωμα μπαλόνια στα παιδιά που είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του.


            


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο