Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και εκατοντάδες πολίτες τίμησαν την αείμνηστη Σοφία Ζέρβα

Print Friendly, PDF & Email

Εκατοντάδες συμπολίτες και φίλοι της αείμνηστης Σοφίας Ζέρβα τίμησαν με την παρουσία τους τη «βραδιά μνήμης» που διοργάνωσαν ο Δήμος Αμαρουσίου και τοπικοί σύλλογοι της πόλης, ως ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης για το πολυσχιδές και πολύχρονο έργο της στη γενέτειρά της το Μαρούσι και για την ανεκτίμητη προσφορά της προς τη δημοσιογραφία και την αντικειμενική ενημέρωση μέσω του «Αθμονίου Βήματος».

Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία των μελών της οικογένειας της, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης αναφέρθηκε στη φιλία που τους συνέδεε επί σειρά ετών, καθώς και σε όσα είχε μοιραστεί μαζί του αναφορικά με τις ανησυχίες της να κρατήσει «ζωντανό» το «Αθμόνιο Βήμα».

«Θέλω να συγχαρώ τη θυγατέρα και εν γένει την  οικογένειά της που συνεχίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποτύπωση του «ονείρου» που ξεκίνησε από τον πατέρα τον Θεόδωρο Ζέρβα και συνεχίστηκε από τη Σοφία.
 Εύχομαι το Αθμόνιον Βήμα να τα εκατοστίσει και εμείς θα χαιρόμαστε που στο πέρασμα των χρόνων θα είναι «ζωντανό» και θα σας συγχαίρουμε γι’ αυτό που θα συμβαίνει, συμβάλλοντας και εμείς από την πλευρά μας όσο μπορούμε.

Δεν θα κλείσω με το «αιωνία η μνήμη», γιατί η μνήμη της Σοφίας είναι και θα παραμείνει ζωντανή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.

Για τη ζωή, το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο και την προσφορά της προς το συνάνθρωπο που είχε ανάγκη, μίλησαν με εγκάρδια λόγια οι Πρόεδροι των Συλλόγων:
– Σοφού Μαρούλα, του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών Αμαρουσίου «η Αγία Μαρίνα».
– Τσουκλείδου Δήμητρα, του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου.
– Βλάσση Μαράτα, του Σωματείου Γυναικών «Αλκυονίδες».

-Γουϊλς Μάκης, του Εκδρομικού και Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου.
-Μπογδάνου Ρούλα, του Συλλόγου Αθμονέων.
– Μέγα Άρτεμις, της ομάδας συνεργασιών Οδηγών Αμαρουσίου.
– Βραχιώτη- Λυμπεροπούλου Πόπη, συνεργάτης της εφημερίδας.
-Ρεκουνιώτης Κυριακόπουλος Γιώργος –Λόης, συνεργάτης της εφημερίδας.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όταν η κόρη της, Εβίτα Ζέρβα, μίλησε από καρδιάς για τις ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές της κοινής τους ζωής, την ανατροφή, το μεγάλωμα και τις συμβουλές της μητέρας Σοφίας προς την κόρη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς προβαλλόταν φωτογραφίες της αείμνηστης Σοφίας Ζέρβα από τη ζωή και τη δράση της στο Μαρούσι. 

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και εκατοντάδες πολίτες τίμησαν την αείμνηστη Σοφία Ζέρβα_1


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και εκατοντάδες πολίτες τίμησαν την αείμνηστη Σοφία Ζέρβα_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο