Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και εκατοντάδες φίλοι της έβδομης τέχνης ταξίδεψαν στην ελληνική κωμωδία μέσα από τις αναμνήσεις σημαντικών καλλιτεχνών, σε εκδήλωση του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό, καλωσορίζοντας τους παριστάμενους στο ταξίδι στην ελληνική κωμωδία.  Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ο σκηνοθέτης Τ. Βουγιουκλάκης, η ηθοποιός Δ. Στυλιανοπούλου, η ηθοποιός Ελ. Φιλίνη και πολλοί φίλοι του ελληνικού κινηματογράφου στην εκδήλωση του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με τις ηθοποιούς Δ. Στυλιανοπούλου, Ελ. Φιλίνη, το σκηνοθέτη Τ. Βιουγιουκλάκη και το συγγραφέα του βιβλίου «Πινακοθήκη Γέλιου» Κ. Παπασπήλιο.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τις ηθοποιούς Δ. Στυλιανοπούλου και Ελ. Φιλίνη.Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππας με την ηθοποιό Ελ. Φιλίνη.Χορευτικό στιγμιότυπο από την εκδήλωση Ταξίδι στην Ελληνική Κωμωδία, σε χορογραφία του Κ. Πανανακάκη.         


 


Τις αναμνήσεις τους από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου ξεδίπλωσαν εξέχουσες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, σε ένα ταξίδι στην ελληνική κωμωδία που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής στο Μαρούσι, αφιερωμένο στη μνήμη του πολυαγαπημένου κωμικού Βασίλη Τζιβιλίκα.      


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κο Νικόλαο Πέππα, τους εκατοντάδες παριστάμενους συμπολίτες και  τους εκπροσώπους συλλόγων και φορέων της πόλης ταξίδεψαν στον κόσμο του ελληνικού κινηματογράφου μέσα από τις χαρακτηριστικές γνωστές και άγνωστες αναμνήσεις του σκηνοθέτη Τάκη Βουγιουκλάκη, της μεγάλης κωμικού Δέσποινας Στυλιανοπούλου και της αγαπημένης ηθοποιού Ελένης Φιλίνη.  


Στο καλωσόρισμά του προς τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ο κος Πατούλης εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίηση του που ένας χώρος τέχνης και πολιτισμού το Κέντρο Κεραμικής Τέχνης, το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πολιτιστική παράδοση της πόλης, φιλοξενεί σημαντικούς εκπροσώπους μιας άλλης μορφής τέχνης, που έχει γράψει τη δική της λαμπρή ιστορία, τιμώντας τη μνήμη του Μαρουσσιώτη Βασίλη Τζιβιλίκα που προσέφερε άπλετο γέλιο μέσα την ερμηνεία και την αγάπη του στην κωμωδία.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τραγούδησαν μεγάλες επιτυχίες από τον ελληνικό κινηματογράφο ο Βασίλης Πάτσιος, ο Θάνος Ολύμπιος, η Πέρσα Σέργη και ο Κωστής Χρήστου, ενώ την εκδήλωση διάνθισαν επαγγελματίες χορευτές σε χορογραφίες του Κωνσταντίνου Πανανακάκη.


Το ταξίδι στην ελληνική κωμωδία παρουσίασε ο συγγραφέας κος Κώστας Παπασπήλιος, ο οποίος στο χαιρετισμό του έκανε μία σύντομη αναφορά στο βιβλίο του «Πινακοθήκη Γέλιου», με την ευκαιρία της 6ης αναθεωρημένης έκδοσης.
Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εκδήλωσης είχε η κα Χριστίνα Ασημακοπούλου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο