Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κοντά στους απανταχού Καρπάθιους στο παραδοσιακό Σαρακοστιανό καρπάθικο γλέντι

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Συνοικισμού Καρπαθίων Αμαρουσίου Ν. Μηναδάκη, τον Αντιδήμαρχο Σπ. Σταθούλη, τον Καρπάθιο ιδιοκτήτη του κέντρου Στ. Κωνσταντινίδη, και τους οργανοπαίχτες της εκδήλωσης.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Συνοικισμού Καρπαθίων Αμαρουσίου Ν. Μηναδάκη, τον Αντιδήμαρχο Σπ. Σταθούλη, και Καρπάθιους μέλη των συλλόγων.


 


Στο παραδοσιακό καρπάθικο γλέντι που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Απανταχού Καρπαθίων σε χώρο εστίασης συντοπίτη τους, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε Καρπάθιους, μέλη και φίλους συλλόγων Αττικής.


Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Δήμαρχος ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του προέδρου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Συνοικισμού Καρπαθίων Αμαρουσίου Νίκου Μηναδάκη, και του γραμματέα του συλλόγου Μιχάλη Κουτσού.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Πατούλης, συνομίλησε με τους Καρπάθιους κατοίκους του Αμαρουσίου, με τον πρόεδρο του Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων Ιωάννη Καραϊτιανό, αλλά και φίλους μέλη του συλλόγου.


Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο