Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Πολιτιστικού- Κοινωφελούς & Εξωραϊστικού Συλλόγου Πολυδρόσου «Άγιος Αθανάσιος»

Print Friendly, PDF & Email

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Πολιτιστικού –Κοινωφελούς & Εξωραϊστικού Συλλόγου Πολυδρόσου «Ο Άγιος Αθανάσιος» έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, με πολλές ευχές για υγεία και δημιουργικότητα στον καθένα προσωπικά και σε κάθε οικογένεια.

Παρουσία του Ιερού Κλήρου του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, του προϊστάμενου του ναού π. Λάμπρου, των π. Εμμανουήλ και Παναγιώτη, της Προέδρου  κας Βίκυς Ξενάκη,των μελών του Δ.Σ. και πολλών φίλων του Συλλόγου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου εξήρε την αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στο Σύλλογο και τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, η οποία  προάγει την πολιτιστική αναβάθμιση της γειτονιάς του Πολυδρόσου. 
Παράλληλα εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής στο έργο που επιτελείται, με τη διαβεβαίωση ότι κανένας κάτοικος της περιοχής και της πόλης γενικότερα που έχει ανάγκη δεν θα μείνει χωρίς την αγάπη και την βοήθεια της Διοίκησης του Δήμου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ξενάκη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση, καθώς και για την εποικοδομητική συνεργασία και την στήριξη που προσφέρει στις προσπάθειες το Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης.                            

 

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αγίου Αθανασίου, παρουσία του Ιερού Κλήρου, της Προέδρου Β. Ξενάκη, μελών του Δ.Σ. και φίλων του Συλλόγου. (1)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αγίου Αθανασίου, παρουσία του Ιερού Κλήρου, της Προέδρου Β. Ξενάκη, μελών του Δ.Σ. και φίλων του Συλλόγου. (2)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αγίου Αθανασίου, παρουσία του Ιερού Κλήρου, της Προέδρου Β. Ξενάκη, μελών του Δ.Σ. και φίλων του Συλλόγου. (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο