Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, με πολλές ευχές και για καλή και δημιουργική χρονιά.
|download file .jpg 106KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμές ευχές με τα μέλη και τους φίλους του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου για το νέο έτος.
|download file .jpg 120KB|


Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού  Συλλόγου Αμαρουσίου σε γνωστό κέντρο της πόλης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης προσκεκλημένος από την Πρόεδρο κα. Δήμητρα Τσουκλείδου και τα μέλη του Δ.Σ., την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2012.


Στην εκδήλωση ο κ. Πατούλης αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, συγχαίροντας το Δ.Σ. για την ανάληψη πρωτοβουλιών  σε ζητήματα που αφορούν την πόλη και την ενεργή συμμετοχή και παρουσία του στις δραστηριότητες του Δήμου, για τον οποίο αποτελεί συμβουλευτικό όργανο,  όπως άλλωστε και όλοι οι σύλλογοι της πόλης.
Στο χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στη δυσχερή θέση που βρίσκεται σήμερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση, με την περικοπή και τη μη απόδοση των πόρων που της οφείλει η Πολιτεία, τη μη χρηματοδότηση έργων τοπικής εμβέλειας και την παρακράτηση των πόρων από το Πράσινο Ταμείο για έργα αστικών αναπλάσεων.
Όμως -όπως επισήμανε- παρά τις δυσμενείς συνθήκες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, προσφέροντας περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες, στηριζόμενος στις ισχυρές βάσεις που έβαλε τα προηγούμενα χρόνια.
Έχουμε εξασφαλίσει – πρόσθεσε- τη χρηματοδότηση έργων για  το 2012, όπως το έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης του ιστορικού εμπορικού κέντρου και την υλοποίηση μεγάλων παρεμβάσεων, όπως η εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης. Σύντομα, θα εγκαινιάσουμε το κλειστό γυμναστήριο στο 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο, ενώ είναι έτοιμες μια σειρά από ώριμες μελέτες για έργα που θα αναβαθμίσουν τις γειτονιές της πόλης μας.
 Παράλληλα, το ενδιαφέρον μας –σημείωσε- στρέφεται και προς τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Όλοι μαζί, Δήμος και ενεργοί πολίτες εντείνουμε την προσπάθεια μας, κάνοντας πράξη την αλληλεγγύη και απλώνοντας δίχτυ προστασίας  προς εκείνους που μας χρειάζονται. Προς την κατεύθυνση αυτή εξάλλου, είναι και η απαλλαγή ή η μείωση από τα δημοτικά τέλη μεγάλων κατηγοριών συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, καθώς και η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της πόλης μας. Είμαι αισιόδοξος ότι και με τη δική σας βοήθεια θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στα νέα δεδομένα της δύσκολης αυτής συγκυρίας για τη χώρα μας.


Η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Δήμητρα Τσουκλείδου αφού ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους, εξέφρασε τις ευχαριστίες εκ μέρους του Συλλόγου προς τον κ. Δήμαρχο για το αμέριστο ενδιαφέρον του στα προβλήματα της πόλης και τον διαβεβαίωσε ότι ο Σύλλογος στηρίζει κάθε προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής που βελτιώνει και αναβαθμίζει την ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο