Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων στη Δημοτική Συγκοινωνία

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό μαζί με τις θερμές ευχές του για το νέο έτος στους εργαζόμενους στη Δημοτική Συγκοινωνία στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.      Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλη, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανάπτυξης Γ. Ζήκο, τον Αντιπρόεδρο Επ. Κατσιγιάννη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων στη Δημοτική Συγκοινωνία. 


 


Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζόμενων στη Δημοτική Συγκοινωνία έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Ανάπτυξης, ως ένδειξη αναγνώρισης της άοκνης προσπάθειας του προσωπικού για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.     


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης ευχήθηκε υγεία σε όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες της Δημοτικής Αρχής για τη σημαντική συμβολή τους στην εξυπηρέτηση του πολίτη σε μία δύσκολη εποχή για όλους.
Στόχος μας –σημείωσε- είναι η αναβάθμιση της Δημοτικής Συγκοινωνίας και σε αυτή μας την προσπάθεια η δική σας καθημερινή προσφορά είναι πολύ σημαντική. Είμαστε στο πλευρό σας και στηρίζουμε την προσπάθεια σας,ώστε όλοι μαζί Διοίκηση και εργαζόμενοι να παράγουμε το έργο που έχει ανάγκη ο πολίτης στην καθημερινότητά του.


Τις ευχές τους για το νέο έτος έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης,ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανάπτυξης κος Γεώργιος Ζήκος και ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Συγκοινωνίας κος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ενώ παραβρέθηκαν  ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Δημήτρης Καρλαύτης και ο Πρόεδρος του Σωματείου Οδηγών κος Μαρίνος Δημητρακόπουλος.


Στους εργαζόμενους κληρώθηκαν δωροεπιταγές και ένα δώρο από το Σωματείο των οδηγών.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο